Wie zit er eigenlijk niet op de nominatiebank bij Big Brother?

Volle ba(n)kWie zijn ogen afgelopen week bij het zien van Big Brother kon openhouden, had al kunnen voorspellen dat er deze week een volle nominatiebank zou ontstaan. Driekwart van de bewoners is genomineerd. De nominatieronde is echter wel sterk beïnvloed door iemand van buitenaf: oud-bewoner Menno. Hij mocht wraak nemen op de voetveeg-actie van Nathalie.
Tjongejonge, wat was Big Brother afgelopen week saai. Het leek wel alsof elk gesprek over de nominaties ging. Er werd heftig gespeculeerd en vrijwel alle scenario’s zijn doorgenomen. Verder waren er weinig andere impulsen, of het moest het bezoekje van Gerard Joling aan de bewoners zijn.

Toch hadden de bewoners de uitkomst van vanavond niet kunnen voorspellen. Dido en Roel, het koppeltje, kregen elk twee stemmen. Verder moesten Chantal, Ingrid, Joost en Lieske het ontgelden. Rob was voor het eerst sinds lange tijd niet genomineerd. Ook Nathalie hield de voetjes droog.

Althans… tot Big Brother ingreep. We hebben allemaal kunnen zien hoe Nathalie eerder het bed van Menno als voetveeg gebruikte. Blijkbaar zat het de makers dwars dat Nathalie zich zo onbehoorlijk gedroeg. Daarom mocht Menno revanche nemen op deze daad, die hij na zijn vertrek vorige week meteen te zien kreeg. Menno kreeg de kans iemands stem ongedaan te maken en deze toe te wijzen aan een bewoner naar keuze. En ja, onvermijdelijk dat Nathalie het dan moet ontgelden.

Een kleine verrassing was dat Menno er voor koos niet Ingrid maar Joost een ronde veilig te stellen. Menno was wel van plan zijn liefje de hand boven het hoofd te houden, maar Ingrid flapte er nog net een kwetsende opmerking uit. Dat is mogelijk een heel duur foutje.

Oja, buiten het Big Brother-huis nog wel een nieuwtje. Het was al tegenstrijdig dat de oproep voor een vent voor Chantal telkens weer opdook terwijl de hoofdredactie zei overspoeld te zijn door kandidaten. Nu blijkt dat de geschikte kandidaat niet was te vinden. Oftewel: de relatiebemiddeling voor Chantal blijft uit.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>