Rob is horny: ‘Ik heb Ingrids tieten in de vla zien flatsen’

IngridO-oh, wat is die Rob een ouwe geilaard. De groepoudste van het Big Brother-huis verkondigde vooraf wel een vriendinnetje te scoren, maar hield zich de afgelopen twaalf weken behoorlijk gedeisd. Maar Rob is ook maar een man van vlees en bloed met vleselijke lusten. En dus bespreekt hij met Roel en Dido in de slaapkamer zijn opgekropte gevoelens. Wanneer Dido aangeeft dat hij bij twee medebewoonsters wel een kansje maakt, komt de beer in Rob los!

‘Bij wie maak ik dan kans? Bij Chan en Ing? Kom op, zeg het nouhou!!!’

Roel en Dido willen discreet zijn tegenover de anderen, maar er is geen ontkomen aan.
"Zou Ing ook wel willen?", vraagt Rob als een opgewonden schooljongen.


Roel stelt hem gerust: "Voordat ze het Huis inging, werd haar gevraagd
op wat voor mannen ze viel. Toen zei ze: ‘nou, die hier net was’. Dat
was jij!"

Even lijkt hij oprechte gevoelens te hebben voor Ingrid, maar al snel blijkt dat niet zo te zijn. Aangezien zowel Ingrid als Chantal op de bank zitten, wacht Rob tot donderdag. Want ja, als hij nu een move maakt en hij wordt afgewezen, is de kans bij de ander ook verkeken. Toch lijkt hij wel een voorkeur voor Ingrid te hebben. "Ik heb die tieten in de vla zien flatsen", herinnert hij zich hardop over de weekopdracht.

Erg respectvol komt het dus allemaal niet over, maar vermakelijk is het wel.

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Rob is horny: ‘Ik heb Ingrids tieten in de vla zien flatsen’

  1. margret

    wat een vuile vieze ouwe viezerik zeg , wie moet nou zon oud monster als die rob bah bah die word bij daglicht gelijk losgelaten .
    Zo´n smerige amsterdammer zo gemeen is er geeneen als hij is dat krijgt niemand voor elkaar nou ik mag leien dat ie zo gigantisch op zn bek gaat da wil je niet weten dan lach ik me kapot en dan blijf ik lachen .
    Dat ze hem zo verschrikkelijk afwijst de ouwe vuiloor zeg bahbah hoe durft ie het in zn kop te halen iemand van 20 jaar jongen bah vuile geiloor ze moesten gelijk zn zaakie dr afhakken als ie ing met 1 vinger aan raakt smerige hond anders kan ik hem echt niet noemen .
    Ik heb ehm nooit gemoeten niet om zn karakter maar zeker niet om zn uiterlijk hij denkt dat ie heel wat is nou hij is gewoon een leleijke ouwe vent letterlijk en figuurlijk een dan is ie geeerd en geprezen .
    Snel druit met die vent die hoort niet bij dat spul thuis wat er nou in zit want die zijn altijd nog een stuk socialer en eerlijker en oprechter trouwens alles wat je je maar kunt bedenken dus als rob volgende week op de bank komt Nederland stemmen dat rob druit gedondert word word tijd onderhand.
    DRUIT MER DIE OUWE VIEZERIK

      /   Reply  / 
  2. harry

    en hoe oud ben je dan magret jezus zeg dat jeje daar druk over maakt hij is ook een man hoor en ingrid der tieten zien er niet slecht uit

      /   Reply  / 
  3. Rob

    Magret is een type meisje wat op straat niet wordt nagekeken????
    En heeft er nu trauma’s van ??

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>