BB’er Rob heeft een k*tavond

Rob knuffelt met ChantalBerichtte Zappen.blog.nl vorige week nog dat het zo’n saaie bedoening was in het Big Brother-huis, deze week was de live-uitzending behoorlijk spannend. Chantal kreeg de minste stemmen en moest – HELAAS!! – vertrekken. Ik had haar zo de overwinning gegund. Big Brother deed de bewoners geloven dat er een tweede bewoner uit moest, welke Ingrid zou zijn. Dubbel slecht nieuws voor Rob, die zijn twee chickies in amper een kwartier tijd zag vertrekken. Wat de bewoners niet weten, is dat Ingrid tijdelijk in het geheime huisje zit.
Chantal, ik vond haar met afstand de leukste bewoner. Ze was de maizena van de groep. Was het tij zwaar, dan zorgde zij voor de balans. En op veel momenten was ze de vrolijke noot in het huis. Dat zij nu het spel heeft moeten verlaten, is echt een gemis. Ik verwacht dat er een stuk gezelligheid verdwijnt, evenals een stuk rust.

En Rob, arme Rob. Dit weekend kondigde hij aan niet op twee paarden te willen wedden, en dus de exit van vanavond af te wachten. Zou Chantal afvallen, dan zou hij werk gaan maken van Ingrid. Indien Ingrid het veld moest ruimen, zette hij zijn zinnen op Chantal. Maar nu moesten beide dames acuut het huis verlaten! Vooral het afscheid van Ingrid was zwaar emotioneel voor beide partijen. Kan dat nog wat worden als Ingrid straks weer terugkomt?

En Chantal? Die gaf in de studio aan zeker gecharmeerd te zijn van Rob, maar de verliefdheid was er nog net niet. Ook zei ze geen signalen van Rob te hebben ontvangen, terwijl dit er voor de kijker toch zo dik bovenop lag. Vreemd.

Om het tempo te versnellen, zal er nu elke week een bewoner het huis moeten verlaten. Nog maar net aangedaan door het vertrek van twee huisgenoten, moesten de overgebleven bewoners al meteen weer nomineren. Deze week in de gevarenzone: Rob, Lieske, Roel en Dido. Veilig zijn dus Ingrid, Joost en Nathalie.

Zie ook
- Wie zit er eigenlijk niet op de nominatiebank?
- Rob is horny: ‘Ik heb Ingrids tieten in de vla zien flatsen’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>