Hennie Huisman Airlines

VliegtuigVliegen hoeft tegenwoordig niet meer zo heel duur te zijn, al tel je al auw 600 euro neer voor een retourtje Hong Kong. Tenzij je met Hennie Huisman Airlines vliegt, dan is het ticket gratis. We weten niet of hij ook de luchthavenbelasting voor je betaalt. Hoewel, gratis… Hong Kong is zo’n 20 uur vliegen en dat betekent dat je 20 dagen moet plaatsnemen in een nepvliegtuig van Hennie Huisman. Daar word je bespied door camera’s zoals dat ook in Big Brother gebeurt. Na die 20 dagen mag je het echte vliegtuig in, op kosten van ome Hennie.
De Telegraaf bericht vandaag over het plan van Huisman, dat hij nu probeert aan televisiezenders te slijten. Ook zoekt hij een oud vliegtuig dat kunstmatig in de lucht gehouden zal worden. Aan boord moet het heel realistisch lijken; echt cabinepersoneel, van die gore maaltijden en misschien zelfs wel nagebootste turbulentie. Oja, en natuurlijk een beroerde slaapplaats. Want in het vliegtuig komen geen bedden; je moet het doen met die krappe stoeltjes die er zijn.

Een aardig idee, al denk ik dat de prijs die je wint te mager is. Twintig dagen van je leven opgeven voor een vliegticket gaat mij wat te ver. Je kunt in die twintig dagen ook ergens bij een tuinder gaan werken en het dubbele verdienen. Kun je nog iemand meenemen ook en hoef je niet je ziel en zaligheid op tv bloot te leggen.

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Hennie Huisman Airlines

  1. Cobus

    Leuk zo’n trombose vliegtuig….

      /   Reply  / 
  2. Kees J.

    als in dat vliegtuig ook een waarschuwingslamp met ‘bullshit-alarm!’ aanwezig is, zoals in Flying High!, dan wil ik wel een stukje zien.

    Zo is Hennie vast dichter bij ‘Hem’, daarboven, stel ik mij zo voor. Als ‘ie het vliegtuig maar netjes weer a/d grond zet en niet in een toren parkeert, heb ik er vrede mee.

      /   Reply  / 
  3. Pludefax

    Kom je op visite???????????? :-)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>