Yvon Jaspers wint Ranking the Stars

De laatste aflevering van BNN's Ranking the Stars is gewonnen door Yvon Jaspers. De KRO-presentatrice was ook degene die overall het beste de sterren wist te ranken en is daarmee de winnaar van het programma. Ze werd op de voet gevolgd door Georgina Verbaan en Daphne Bunskoek. Fiona Hering had ze het minst goed op een rijtje staan; de Boulevard-deskundige eindigde als tiende. Of er een tweede reeks van het programma komt, is nog niet bekend. Paul de Leeuw sloot af met de woorden 'tot ziens bij BNN', maar de voice-over liet het in het midden. "Wellicht tot een volgende keer bij Ranking the Stars." Ik hoop het vurig.

Zie ook:
- Katja heeft kritiek op Ranking the Stars
- Ranking the Stars: arme Yvon
- Ranking the Stars: leukste tv-show van 2006?

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Yvon Jaspers wint Ranking the Stars

  1. Rik

    Dit programma was 1 afl. leuk, maar ze gingen veeeeeeeeeel te lang door…

      /   Reply  / 
  2. Mark

    Ze kunnen beter minder afleveringen maken met bijvoorbeeld 3 vragen i.p.v. 2.

      /   Reply  / 
  3. bart

    ik vond het wel leuk blijven, misschien niet altijd even sterk maar over het algemeen zeker leuk genoeg.

    de vragen mogen wel iets meer verschillend worden, op al die sex vragen komt toch meestal wel hetzelfde rijtje en de zelfde opmerkingen van de dames.

    en dat gedoe met zeggen wat je zelf denkt of wat de mannan denken moet duidelijker. nu deden ze soms nog alsof het was wat de stars vonden, maar die zeiden al meteen dat ze invulden wat de mannan zouden zeggen. soms was dat wat onduidelijk.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>