Erben Wennemars naar BNN; show met Paul en Filemon

Erben Wennemars treedt per 1 augustus in dienst bij BNN. Hij gaat een belangrijke rol vervullen in de MaDiWoDoVrijdagShow met Paul de Leeuw en Filemon Wesselink. Daarnaast krijgt hij een ander programma van BNN over mensen die na een succesvolle carrière een andere invulling aan hun leven moeten geven. Wennemars speelde zichzelf deze winter in de kijker als commentator op de radio tijdens de Olympische Spelen.

Pim Castelijn, directeur TV BNN: “Wij vinden het erg leuk dat er een wereldkampioen bij ons komt werken. Vooral omdat Erben humor heeft en overloopt van enthousiasme. Met Paul en Filemon vormt hij een heel sterk team voor ons nieuwe late night programma. Ook zij zien enorm uit naar zijn komst.”

Erben: “Ik was altijd wel gespannen voor de start maar nu sta ik helemaal te trappelen om aan de slag te gaan. Ik kijk er vooral naar uit om dagelijks samen te werken met ervaren tv-makers als Paul en Filemon. Ik ga vast warm lopen!”

Helemaal als een verrassing komt de transfer niet, Erben gaf eerder al aan te schaven aan een tv-format. Desalniettemin een ludieke verschuiving naar Hilversum. Volgens mij heeft BNN wel een goeie binnengehaald met Erben.

Zie ook:
- Talkshow Filemon Wesselink en Paul de Leeuw lijkt zeker
- Paul de Leeuw wil ander programma met minder kijkers
- Paul de Leeuw wijkt straks voor Champions League voetbal
- Erben Wennemars maakt pilot tv-programma BNN

1 Reacties // Reageer

One thought on “Erben Wennemars naar BNN; show met Paul en Filemon

  1. Remko

    aha we hebben weer een stotteraar met een leuk accent. Meteen op TV knallen en dan erachter komen dat als gast aan tafel bij DWDD wel leuk is voor even maar een heel programma?

      /   Reply  / 
  2. Pingback: NPO-baas Gerard Timmer blikt vooruit op seizoen 2010/11 | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>