Kijkcijfers gemeten: WIDM Aflevering 8 – Wie van de drie?

Wie is de Mol? Donderdag 16 februari 2012, 20:34 uur Ned1
Aantal kijkers: 1.554.000 waarvan
1121.000 er heilig van overtuigd zijn de Mol te hebben ontmaskerd
433.000 nog steeds geen Mol hebben kunnen ontdekken

Van een kwartet naar drie finalisten. De aflevering waarin Hadewych niet in de titel voorkwam, Anne-Marie een vrijstelling in d’r decolleté had, de man met de bandana moest lachen om het gegil van de dames, Liesbeth een draadje in haar haar had en Tim op hoge hakken het strijdtoneel moest verlaten.

Daar ging ze. Eh, hij. Niet alleen vertrok een buitengewoon grappige kandidaat, ook alle theorieën rondom Tim gingen mee terug het vliegtuig in. De zelfverdenkingen, de 3-1=2 theorie. Helaas. Een finale met louter vrouwen (alhoewel Tim daar natuurlijk prima tussen had gepast met jurk en waaier) (oke ik houd al op) en, gedurfd: ik denk zomaar te weten dat de Mol dit jaar ook een vrouw is. Maar ja: wie van de drie? Laat ze maar zien, Ron!

Voor de makers van Wie is de Mol? vanzelfsprekend niets dan lof – zeker na de laatste aflevering. Anderhalf miljoen mensen hebben gewoon een kwartier lang naar kwartettende BN’ers gekeken. Terwijl kwartet toch wel het meest bedroevende spel uit de geschiedenis van de mensheid is. Maar dat het zó spannend kan worden gebracht, zie je alleen in dit programma. Een potje kwartetten, in z’n geheel uitgezonden, primetime Nederland 1, 2012. Dat we dat nog mee mogen maken.

Volgende week de finale. Gezien het voorstukje wordt het een ouderwets spelletje verstoppertje. Wie niet weg is, is gezien, Hadewych!

Menno Woudt (18 jaar) is zelfbenoemd kijkcijferanalyticus en schepper van Woens.nl – de enige site met een eigen dag in de week! Vul daar ook de Wie is de Poll? in!

- Kijkcijfers gemeten: WIDM Aflevering 7 – Wat je niet ziet!
- Kijkcijfers gemeten: WIDM Aflevering 6 – Mijn Mol
- Kijkcijfers gemeten: WIDM Aflevering 5 – De Executie
- Kijkcijfers gemeten: WIDM Aflevering 4 –Koud.. koud.. warm!
- Kijkcijfers gemeten: WIDM Aflevering 3 – Geen Toneel
- Kijkcijfers gemeten: WIDM Aflevering 2 – Wie o wie? Dio nie!
- Kijkcijfers gemeten: Wie Is de Mol? (afl 1)

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Kijkcijfers gemeten: WIDM Aflevering 8 – Wie van de drie?

 1. Levi

  Ik weet het zeker. Hadewych is de onopvallende mol. Ik vermoed dat de titel van de vorige aflevering aantoont dat tim liesbeth en annemarie niet de mol zijn. En hadewych juist wel.

    /   Reply  / 
 2. madjo

  En Art zei ook: “Tenzij je de mol bent… Hadewych”

  Ik vraag me alleen af, of Art volgende week ook zijn presentatie-stukjes begint met “Jongens”, aangezien er alleen maar vrouwen over zijn gebleven.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>