Kijkcijfers gemeten: Boer Zoekt Vrouw kick-off

Boer Zoekt Vrouw Kick Off Zondag 13 mei 2012, 20:24 uur Ned1
Aantal kijkers: 3.455.00 waarvan
1.882.000 vonden dat Yvon Jaspers wel erg veel at gedurende de uitzending
929.000 keken vanwege de sociale druk
644.000 overwegen een boer te gaan schrijven

De kick off van het zesde seizoen van Boer Zoekt Vrouw heeft zondagavond Boer Zoekt Vrouw-achtige kijkcijfers behaald. De gekkeboerenziekte is weer uitgebroken – de naar een relatie snakkende agrariërs en veehouders zijn bekend. Want hoe zeer het programma ook inspeelt op onze patriottische gevoelens, hoe mooi het platteland dan ook mag zijn en hoe leuk het jasje van Yvon Jaspers ook is, uiteindelijk gaat het ons om die leuke, gekke boeren.

Mocht u nog twijfelen of u een brief wilt schrijven, of u heeft helemaal niet gekeken (schande!): hieronder alle boeren, voor elk wat wils. Een jonge boer, een homoboer, een tweelingbroer, een emotioneel instabiele boer en een vrouw. Kies een boer, kies KRO.

Vanaf 2 september zet de oer-Hollandse massahysterie zich voort. Dan zal blijken welke vijf boeren de meeste brieven hebben gekregen. Het belooft een mooi seizoen te worden.

Menno Woudt (19 jaar) is zelfbenoemd kijkcijferanalyticus en schepper van Woens.nl – de enige site met een eigen dag in de week!  Lees hier zijn eerdere columns

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Kijkcijfers gemeten: Boer Zoekt Vrouw kick-off

  1. Pingback: Al in december 2013 nieuw seizoen Boer Zoekt Vrouw | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>