‘RTL maakt ook derde serie Dancing with the Stars’

De nieuwe reeks Dancing With The Stars is pas drie rondes ver, maar volgens Evert Santegoeds staat nu al vast dat de danswedstrijd met bekende Nederlanders een vervolg krijgt. Hij vertelde dat deze week in het radioprogramma van Edwin Evers.

Het programma is ook dit seizoen een kijkcijferhit. Gisteren stemden er ruim 1,8 miljoen kijkers op af. Daarmee was Dancing with the Stars het best bekeken programma van de avond. Vanavond is te zien wie het dansveld moet ontruimen, dan is namelijk de uitslag. RTL heeft hiervoor gekozen omdat Ron Brandsteder op zaterdagavonden in het theater staat met André van Duin.

Wanneer de derde serie te zien zal zijn, is onbekend. Vermoedelijk komt RTL in het najaar met The X Factor, een Idols-achtige talentenjacht.

Zie ook:
- Tweemaal is scheepsrecht voor Marcus van Teijlingen (Met uitslag finale)
- RTL komt met nieuwe Idols-ripoff: The X-Factor
- Gespreide Dancing with the Stars: meer kijkers en meer stemmen?
- John de Wolf wil er vanavond strak uitzien in Dancing With The Stars

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>