Ellemieke gaat Robbie achterna: ook kunstschaatsen

EllemiekeDat Ellemieke Vermolen groot liefhebber is van Robbie Williams, is geen publiek geheim meer sinds het tv-interview waarin ze schaamteloos met de popster rollebolde op zijn hotelkamer. De beelden zijn zelfs elke dag te zien in de leader van SBS Shownieuws. Maar de presentatrice voert de liefde voor haar idool nog een stapje verder op: ze is namelijk één van de tien deelneemsters in Sterren dansen op het IJs, de kunstschaatsstrijd van SBS die later dit jaar op tv komt. Ellemieke is de achtste kandidate die bekendgemaakt is.
Robbie Williams was jaren geleden al op de ijzers te zien in de videoclip voor She’s the One, waarin hij de sterren van de hemel schaatste. Ellemieke gaat dat nu dus proberen te evenaren. Gisteren verklapte ze in Shownieuws één van de schaatssters te zijn.

Naast Vermolen zijn ook Leontien van Moorsel, Mari van de Ven, Maud Mulder, Elle van Rijn, Annemarie Thomas, Jody Bernal, Klaas Wilting en Erik Hulzebosch vastgelegd voor het programma dat de wind uit de zeilen van RTL’s Dancing on Ice moet halen. De twee bekvechten nog altijd over de vraag wie de eerste was die met het programma op de proppen kwam.

Aan de strijd van SBS zullen tien Nederlandse deelnemers meedoen, die van RTL vijf Nederlandse en vijf Vlaamse. De Telegraaf onthult vandaag dat ook Hein Vergeer aan de strijd van SBS meedoet. Daarmee zijn alle tien de deelnemers bekend.

Zie ook:
- Wilting wil stoppen met Sterren dansen op het IJs
- Babette en John Williams completeren Dancing on Ice
- Kunstschaatsen: Martijn Krabbe vs Gerard Joling
- SBS kan geen sterren vinden voor Schaatsstrijd

1 Reacties // Reageer

One thought on “Ellemieke gaat Robbie achterna: ook kunstschaatsen

  1. Janneke

    O wat leuk!!!

    Ik zou je wel willen zien samen met gerard joling bijvoorbeeld. Maar Geer doet toch ook mee aan kunstschaatsen???? Maar robbie en jij zijn ook een leuk stelletje!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>