Patty wil toch geld zien voor winstgevende duiksprong

Lange tijd leek het of Patty Brard en Eyeworks goede vriendjes waren. Maar die tijd is geweest. De diva wil geld zien van Reinout Oerlemans, die goed aan Patty heeft verdiend. Haar mislukte sprong bij Sterren Springen werd hèt fragment waarmee Reinout het format over heel de wereld verkocht. Zonder dat Patty daar extra poen voor zag. “Hij beweert overal dat hij goed voor me zorgt, maar ik heb nog altijd geen telefoontje gehad of cheque gezien.”

In december plaatste Veronica Magazine nog een interview met Patty, waarin ze aangaf het allemaal niet zo erg te vinden. “Fantastisch voor hem. Weet je, ik had daar betere afspraken over moeten maken, dat is duidelijk. Maar dat heb ik niet gedaan, dus dan moet je ook niet zeiken.” Daarbij: Reinout gaf daarvoor in DWDD al aan dat hij Patty aan heel wat werk helpt. Daarbij valt te denken aan Echte Meisjes op de Prairie.

Het AD tekent nu op: “Mijn jurist gaat Oerlemans snel benaderen. Het is toch te gek voor woorden dat mijn vergoeding lager was, dan die voor Mari van de Ven die in Vliegende Hollanders: Sterren van de Schans uiteindelijk besloot niet te springen!” Dat programma is overigens niet door Eyeworks gemaakt maar door MasMedia. Wel beleefde Eyeworks in 2012 een recordjaar, zeker geholpen door de snelle verkoop van Celebrity Splash, zoals het format voor de internationale markt is genoemd.

Patty, die vanaf volgende week op RTL 5 te zien is in Lust, Liefde of Laten Lopen, zegt nog wekelijks bij de chiropractor te lopen als gevolg van de klap die ze kreeg bij Sterren Springen.

Zie ook:
- Fragment sprong Patty Brard doet kassa Reinout rinkelen
- Engeland, Frankrijk en Australië kopen Sterren Springen
- Patty Brard het liefst onder de pannen bij SBS 6

1 Reacties // Reageer

One thought on “Patty wil toch geld zien voor winstgevende duiksprong

  1. Nina

    Doe effe normaal mevr Brard, je verdient genoeg dus stop er mee

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>