Marc van der Linden bedankt voor Sterren Springen

In april is het tweede seizoen van Sterren Springen op Zaterdag te zien en dat betekent dat heel wat bekende Nederlanders momenteel worden uitgenodigd om mee te doen. Zo ook royalty-journalist Marc van der Linden. Maar hij bedankt voor deelname aan het populaire SBS-programma. “Het is een heel leuke gedachte waar ik even mee heb gespeeld”, erkent hij in RTL Boulevard. “Het is natuurlijk enorm eervol en ze hebben me een bijzonder goede aanbieding gedaan. Maar ik doe het niet, want ik besef dat ik wel een heel grote leegte achterlaat in het zwembad.”

Voor het tweede seizoen zoemen nu de namen van Marijke Helwegen, Rob Geus, Zimra Geurts, Nathalie Makoma, Lucia Rijker, Dave Roelvink, Andy van der Meyde en Lange Frans rond. Toch is nog geen enkele BN’er ècht vastgelegd voor de duikplankwedstrijd. Gerard Joling en Kim-Lian van der Meij presenteren Sterren Springen dit jaar.

Zie ook:
- Idols-finalist Nathalie Makoma in Sterren Springen
- Marijke Helwegen voor SBS 6 van duikplank
- Joling en SBS bereiken akkoord over Sterren Springen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>