BV’ers Dancing on Ice matig bekend

Kelly PfaffHet is altijd spannend bij een Vlaams/Nederlands programma wie er mee doen. Zijn de beroemdheden uit het andere land ook bij ons bekend, of gaat het om volslagen onbekenden? In het geval van Dancing on Ice, het eentweetje van RTL en VTM, zitten zeker wat bekende namen. Maar het gaat niet om Jo de Poorter, Goedele Liekens en Urbanus. Wie wel? Kelly Pfaff (foto) kennen we uit de reality-soap van haar vader. Staf Coppens kwam wel eens voorbij op Ketnet en Pascalle Naessens blijkt de vrouw van Paul Jambers. Ook nog: tv-persoonlijkheid Luc Appermont en zanger Wim Soutaer, mij in elk geval onbekend.
Aan de Nederlandse zijde dansen Wendy van Dijk, Bert Kuizenga, Froukje de Both, John Williams en Babette van Veen. Het geheel wordt gepresenteerd door Martijn Krabbe en Fransesca Vanthielen en is te zien vanaf 26 augustus. SBS komt vanaf half september met een eigen variant, genaamd Sterren dansen op het IJs.

Zie ook:
- SBS gaat vanaf half september dansen op het ijs
- RTL stoomt sterren nog deze zomer klaar voor ijsstrijd

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “BV’ers Dancing on Ice matig bekend

  1. Xander

    Het mes snijdt langs twee kanten. In Vlaanderen zijn alleen Wendy Van Dijck (en dan nog als Ushi) en Babette Van Veen (als ex van Koen Wauters) bekend.

      /   Reply  / 
  2. Herman

    helemaal waar, Xander. ben benieuwd wat voor effect dat heeft op de kijker.

      /   Reply  / 
  3. ruud

    bij 10 voor taal zitten toch ook geen bekende vlamingen en dat programma scoort altijd nog zo goed volgens mij….

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>