IJsstrijd SBS en RTL verhardt zich

Dancing on IceDat RTL en SBS met elkaar overhoop liggen over de kunstschaatsprogramma’s Dancing on Ice en Sterren dansen op het IJs, is bekend. Eerst probeerden de twee zenders elkaar de loef af te steken door als eerste te beginnen met het programma. Uiteindelijk besloot SBS in allerijl om de repetitietijd drastisch in te korten met een maand, zodat volgende week vrijdag al de eerste aflevering is te zien. Dancing on Ice volgt het weekend erna. RTL gaat nu in de tegenaanval, blijkt uit een bericht in het AD. RTL zal namelijk direct na (de herhalingen van) GTST een vijf minuten durend promofilmpje/update uitzenden om het publiek lekker te maken. En om SBS extra dwars te zitten, wordt tegenover de eerste aflevering van Sterren dansen op het IJs een nieuwe, dubbele aflevering gezet van Baantjer. Au!

Zie ook:
- SBS haast zich met schaatsende sterren
- RTL stoomt sterren nog deze zomer klaar voor ijsstrijd
- SBS en RTL vechten nieuwe ijsrel uit

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “IJsstrijd SBS en RTL verhardt zich

  1. .

    Dit begint een ware oorlog te worden. Toch verwacht ik dat SBS nóg één klap gaat uitdelen, zoals door de directie van SBS al eerder is gezegd: “We hebben nog een aantal troeven in handen.”

    Dankzij de ijsstrijd trouwens wel weinig aandacht voor “Bedankt…” het programma met de meeste potentie volgens Tina Nijkamp.

      /   Reply  / 
  2. Koos

    ik heb uit betrouwbare bron vernomen wat de
    nieuwe afleveringen zijn….

    De Cock en de moord op de ijsdans-Sterren
    gevolgd door:
    De Cock en de moord op de ijsdanspresentator

      /   Reply  / 
  3. Cristiano Ronaldo

    Die show van SBS gaat zware concurrentie tegemoet. En dat verdienen ze ook. Het moet maar eens afgelopen zijn met hun gekloon.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>