Voor wie het snapt: de uitslag van Dansen op het IJs

Sterren dansen op het IJsIk begreep het al niet bij het tweede seizoen van Dancing with the Stars en ik begrijp het nu weer niet bij Sterren dansen op het IJs: de spreiding van wedstrijd en uitslag over twee dagen. Of eigenlijk snap ik het wel: twee keer een miljoenenpubliek trekken is twee keer reclame tegen woekertarieven verkopen. Maar je doet de kijker er geen plezier mee; die moet een etmaal wachten op de uitslag. Als hij of zij ten minste daar op wacht. De uitslag is uitgebouwd tot zo’n omvangrijke show, dat je de wedstrijd best kunt missen.
Bij Dancing with the Stars pakte het evengoed uit. In het leven geroepen als noodoplossing – presentator Ron Brandsteder kon op zaterdagavond niet live – bleven de kijkcijfers overeind. SBS herhaalt dat trucje nu door op vrijdag te dansen met de sterren, en op zaterdag de uitslag uit te zenden.

Toch is het opmerkelijk dat hier voor is gekozen, want de uitslag van Sterren dansen op het IJs staat vanaf volgende week op dezelfde avond geprogrammeerd als Dancing on Ice. Dat klinkt Zappen in de oren als een overdosis kunstschaatsen.

Veel zal afhangen van de invulling van de uitslag-show. Is het een resumee van de dag ervoor, of pakt SBS uit met speciale gastoptredens, leuke spelletjes en achter-de-schermen-materiaal?

Sterren dansen op het IJs – de Uitslag, 21.30 uur, SBS 6

Zie ook:
- Sterren dansen op het IJs: techniek wint van dans (uitslag finale)
- Koude oorlog SBS en RTL breekt vanavond los
- Schaatsoorlog RTL en SBS op zaterdagavond

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Voor wie het snapt: de uitslag van Dansen op het IJs

  1. Joris

    Ik snap er ook niks van want gister hadden ze ook al zo iets van een uitslag toen allen joao varela en marga scheide overbleven. en nance had het over nog een keer bewijzen in de ‘skate-offs’ ??????

      /   Reply  / 
  2. Cynthia

    Wat vonden jullie van het programma op zich? Ik vond het eigenlijk vrij saai…
    Op de een of andere manier wist Dancing with the stars me toch meer te boeien. Sterren dansen op het ijs heb ik gisteren na een uur uitgezet…

      /   Reply  / 
  3. bart megens

    ik heb uiteraard uit zakelijke overwegingen wel gekeken : Vond de show abominabel slecht. Om te beginnen vond ik het niveau laag liggen , ondanks dat ik het zelf natuurlijk helemaal niet beter kan . Opvallend vond ik dat Gerard Joling in het begin meteen de lat erg hoog legt , zonder dat er één kandidaat daar aan kon tippen . Verder vond ik eigelijk weinig goed .

    ben benieuwd wat de jongens van rtl er van maken , na gisteren hoop ik nog meer dat rtl de ijssstrijd wint .

      /   Reply  / 
  4. Anonymous

    Vandaag zullen de kijkcijfers dalen, iedereen was nieuwscheirig wat SBS er van maakte, niks dus. Dus iedereen gaat volgnede week massaal naar RTL kijken, en als dat beter is kijken mensen dat ipv SBS.

      /   Reply  / 
  5. Ada

    Snap helemaal niks van de percentages van de uitslag van de skate off. Eerst stond Joao voor en na een luttele 5 minuten, was het percentage veranderd in sterk voordeel voor Marga, kan dit niet geloven.

      /   Reply  / 
  6. mocro

    wat is de uitslag van sterren dansen op het ijs van gister 2 september please seg het okey stuur een email
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      /   Reply  / 
  7. Herman

    Marga Scheide is exit.

      /   Reply  / 
  8. rosalie hosman

    WAT IS DE UITSLAG

      /   Reply  / 
  9. Anke

    Zou iemand alsjeblieft kunnen vertellen wat het instrumentale nummer is aan het einde van ‘Sterren dansen op het ijs – de uitslag’, als er iemand weg moet. Ik vind dat zoo mooi!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>