Koude oorlog SBS en RTL breekt vanavond los

Sterren dansen op het IJsNa maandenlang gesteggel over wie er het eerste met het idee voor een kunstschaatsprogramma kwam, gaat het oorlogje voeren tussen SBS en RTL vanavond dan echt van start. SBS trapt af met Sterren dansen op het IJs, terwijl RTL pas volgende week volgt. Maar om SBS dwars te zitten, gaat RTL vanavond wel in de defensie met eem dubbele, nieuwe aflevering van kijkcijferkanon Baantjer. RTL zei eerder deze week zich bovendien geen zorgen te maken, omdat de zender meer ervaring heeft in het maken van grote entertainment-programma’s.
Afijn, wat Wendy, Froukje, Babette, John en Bert er van brouwen, zien we volgende week wel. Vanavond gaat het om de tien sterren van SBS die de ijzers onder binden. Een aantal van hen is pas drie weken terug begonnen met oefenen, terwijl de kijker toch behoorlijk pittige dansjes zijn beloofd. Zullen deze uitblijven, komt er een brokkenpiloot aan te pas of was de training zo intensief, dat alles tot een spectaculair goed einde wordt gebracht?

Veel ogen zullen zijn gericht op Ellemieke Vermolen, die eerder deze week een rib kneusde. Ze nam zich voor om onder de pijnstillers vandaag toch haar dansje (90 seconden) uit te voeren. Vanavond nog geen uitslag, die volgt morgen pas.

Durft iemand zich al aan een voorspelling van de kijkcijfers te wagen? Houd daarbij wel rekening met het aanbod op de andere zenders, zoals eerdergenoemde Baantjer, Ter Land ter Zee en in de Lucht, Sparta – Vitesse en de blockbuster Me, Myself & Irene.

Zie ook:
- Wie schaatst zich vrijdag het puin in?
- RTL’s Dancing on Ice wordt Matrix-achtig spektakel
- IJsstrijd SBS en RTL verhardt zich

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Koude oorlog SBS en RTL breekt vanavond los

  1. Arthur

    Ik vind idd RTL 4 altijd veel beter met grote amusementsprogramma’s. SBS 6 deed het gisteren wel goed. Het was wel leuk. Alleen een beetje langdradig allemaal. Het duurde zo lang. Ook de puntentelling vond ik heel vreemd. Gelijk zulke hoge cijfers. Natuurlijk deden ze het voor een eerste keer goed, maar perfct was het nog niet. Dus vond ide negens en tienen wat overdeven. Daarvoor had het wel wat soepeler moeten gaan. Maud bijvoorbeeld deed het goed. Kreeg 4 negens. Maar ik weet zeker dat ze nog beter kan. Wat moet je haar de volgende keer dan geven. Allemaal tienen?

      /   Reply  / 
  2. franca vereyken

    ik vindt de schaats show bij sbs6 veel beter dan op rtl 4 ik kijk er al de hele week naar uit als het vrijdag is dan is het weer lekker genieten
    ik vind gerard en nance het ook geweldig presenteren echt een super programma maar rtl 4 vind ik saai weinig show.
    groetjes franca

      /   Reply  / 
  3. S.Kwist-Nauta

    De presentatie van SBS6 is veel professioneler en gezelliger dan RTL4, maar het ijsschaatsdansen is van RTL4 veel meer gevorderd en boeiender dan het ijsdansen op SBS6.

    Ik geniet van Nance haar garderobe, en misschien kan iemand doorgeven, dat haar het mooist toch zwart staat en niet te kort.Doe de groeten aan Nance van de moeder van Ralph Kwist.( Sylvia Kwist-Nauta)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>