RTL’s Dancing on Ice wordt Matrix-achtig spektakel

Dancing on IceHoudt zaterdag 15 oktober vrij, want RTL zendt dan een groot spektakel uit: de finale van Dancing on Ice. Aanvankelijk was ik persoonlijk weinig enthousiast; Dancing with the Stars kon mij maar matig boeien en hoe kunnen 10 amateur-schaatsers die toevallig bekend zijn nu beter schaatsen dan de echte vaklui? Maar na het zien van de promo van RTL ben ik overtuigd! De paren smijten elkaar door de lucht en zweven vervolgens minuten lang boven het ijs, alsof ze rechtstreeks uit de science fiction-film The Matrix komen.
Ja, wie na het zien van die promo niet enthousiast is, lijkt wel gemaakt van ijs. ‘De best bekeken show in Engeland in 15 jaar’, stunt RTL in Dancing on Icehet filmpje. Dat terwijl SBS een spotje uitzendt met een eveneens spectaculaire dans door professionals, waarbij de kandidaten vervolgens toekijken terwijl het angstzweet hun uitbreekt. Nee, daar werd ik niet warm van.

Nog een keer de deelnemers van Dancing on Ice aan Nederlandse zijde: Wendy van Dijk, Babette van Veen, Froukje de Both, Bert Kuizenga en John Williams. Presentatie: Martijn Krabbe en Fransesca Vanthielen.

Bekijk de rtl-promo hier.

Zie ook:
- IJsstrijd SBS en RTL verhardt zich
- BV’ers Dancing on Ice matig bekend
- Babette en John Williams completeren Dancing on Ice

14 Reacties // Reageer

14 thoughts on “RTL’s Dancing on Ice wordt Matrix-achtig spektakel

  1. Henk

    zzzzaaaaie promo zeg, als die uitzending net zo zzzzzaaai is ga ik zeker niet kijken. En wat vlauw met dat aan touwtjes hangen als levende marionetten. Die deelnemers hoeven niks te kunnen om hier aan mee te doen.

      /   Reply  / 
  2. Patrick

    Wat een onzin! Schaatsen, daar gaat het om in dit programma, niet het in de touwen hangen. Ik ga voor SBS, die show wordt veel echter

      /   Reply  / 
  3. Patrick

    Dit is overigens helemaal niet DE RTL promo maar gewoon een knutselwerkje van een fan. Zou wel heel triest zijn als RTL promo’s van dit niveau uitzendt

      /   Reply  / 
  4. frank

    haha grapje zeker, want dit is hem wel..

      /   Reply  / 
  5. Kokstra

    @Patrick: dit is wel DE promo van RTL. Valt toch te zien aan de URL?

      /   Reply  / 
  6. bart megens

    die sbs promo is gewoon slecht ,daar word ik niet warm van . De Rtl promo valt me ook enig sinds tegen . Ik ga waarschijlijk beide versies kijken . De sbs versie om mee te kunnen lullen , en de rtl variant gewoon puur uit eigen interresse . Oftewel : ik voorspel dat de rtl-variant beter word als je niet van camping kwaliteit houd .

    ps:
    henk weet zeker niet waar die het over heeft

      /   Reply  / 
  7. .

    Je begint duidelijk objectiviteit te verliezen. Ten eerste is het 5 jaar in plaats van 15 jaar, ten tweede kan je dat “rtl-spotje” toch niet serieus nemen neem ik aan ? Het is simpelweg plak en knip werk van de BBC!

      /   Reply  / 
  8. Simon

    Ik ga het allebei niet kijken. Ik denk dat ik ga voor Mooi! Weer de Leeuw, alhoewel dat ook saai begint te worden. Steeds hetzelfde eigenlijk. Ik ga het toch proberen het nieuwe seizoen. En ik ga ook zeker een keer M/V kijken op Talpa. Maar dat begint volgens mij pas in september?? Of nog later??

      /   Reply  / 
  9. Anonymous

    MENSEN HET ZIJN MAAR RECLAMESPOTJES! Als het reclamespotje knip en plak werk is of campingkwaliteit, hoeft het programma zelf dat nog niet te zijn!

      /   Reply  / 
  10. Roland

    Nou, ik ben ook niet onder de indruk van het getoonde. Nou ben ik geen (objectieve) maatstaf, want ik heb niets met schaatsen en ik heb niets met sterren…

      /   Reply  / 
  11. Herman

    @. (reactie 8)
    ik ben nooit objectief geweest. dit is een blog, een medium waarin de redacteur zijn mening behoort te geven.
    over die 15 jaar heb je gelijk, dat las ik verkeerd en is aangepast.

      /   Reply  / 
  12. Arthur

    Ik vond de eerste show van SBS 6 wel ok. Alleen wel wat te langdradig. Het duurde zo lang. Ook de puntentelling vond ik heel vreemd. Gelijk zulke hoge cijfers. Natuurlijk deden ze het voor een eerste keer goed, maar perfct was het nog niet. Dus vond ik de negens en tienen wat overdeven. Daarvoor had het wel wat soepeler moeten gaan. Maud bijvoorbeeld deed het goed. Kreeg 4 negens. Maar ik weet zeker dat ze nog beter kan. Wat moet je haar de volgende keer dan geven. Allemaal tienen?

      /   Reply  / 
  13. margreet

    ik verwachtte eerlijk gezegd heel veel van rtl maar het is me bijzonder tegengevallen, sterker nog, zonder enige emotie of medeleven met de sterren heb ik zitten kijken, en ik kan u allen verzekeren dat dit bij sbs wel duidelijk anders was!!! veel warmer, aandoenlijker en gezelliger.

    ik heb gezegd..
    margreet

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>