John Williams zwijnt in Dancing on Ice

Wim SoutaerAls het aan de jury had gelegen, zou John Williams deze week het veld ruimen in Dancing on Ice. Hij kreeg de laagste waardering gisteren, en was daar zichtbaar door ontdaan. Of die emoties hebben geholpen, weten we niet. Feit is dat er veel voor de presentator is gestemd, waardoor hij de skate off in Dancing on Ice ontliep. Nu moest de gedoodverfde winnaar Wendy van Dijk het opnemen tegen Wim Soutaer (foto), die in België doorbrak met Idool en dus – net als Jim in Dancing with the Stars – kan rekenen op een vaste schare stemmende fans.
Beiden schaatsten een bijna perfecte kur, dus de jury kreeg een zware dobber aan de beslissing. Uiteindelijk vonden zij Wendy van Dijk iets zekerder op de ijzers staan. Ook zou zij meer charisma uitstralen. En dus moest er opnieuw een Belg naar huis, voor de derde achtereenvolgende week. Wim was er zichtbaar door ontdaan.

Bij SBS ging het tussen Ellemieke Vermolen en Laura Vlasbom. De SBS-babe mag uiteindelijk nog een weekje blijven.

Overigens is het leuk om te weten wat de sterren nu eigenlijk verdienen aan Dancing on Ice. Naar verluidt krijgen de SBS-schaatsers 750 euro per dag uitbetaald (2 oefendagen en 1 showdag) terwijl RTL 800 euro zou salariëren.

Zie ook:
- Producent: Sterren dansen op het ijs is schnabbelshow
- Jambers-rel Dancing on Ice lijkt publiciteitsstunt

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “John Williams zwijnt in Dancing on Ice

  1. Harma Makkes

    Ik krijg de indruk dat het vriendjespolitiek is dat die lul John Williams nog steeds in het programma dancing on ice zit. Mijn god hij kan nauwelijks schastsen, beweegt zich als een houten Klaas en hij zit er nog in. Wat is dit in godsnaam. Echt om te kotsen. Die vent had er allang uitgemoeten.

      /   Reply  / 
  2. Frank

    Ik dacht dat Dancing on ice iets te maken had met schaatsen!?! Waarom John Williams telkens weer door gaat begrijp ik daarom niet. Dit heeft absoluut niets meer met schaatsen te maken. Vandaar dat de kijkcijfers met de week teruglopen. Waarom ik nog zelf kijk snap ik niet. Wekelijks erg ik mijzelf aan John Williams. Die houten klaas kan absoluut niet schaaten maar wordt telkens weer herkozen. Volgens mij snappen de meeste stemmende kijkers er niets meer van… of… er wordt gesjoemeld met de uitslag!

      /   Reply  / 
  3. Ikke

    John is de beste!! :D
    Heb voor je gestemd!!!! :D

    Dikke Kus Ikke..

      /   Reply  / 
  4. Ikke

    Zoiets heet charisma….
    Iets wat jij blijkbaar niet hebt..

      /   Reply  / 
  5. Ikke

    Sjonge Jonge iets minder mag ook wel…
    Ik bedoel hij is niet de beste schaatser maar voor iemand die nog nooit op schaatsen gestaan heeft is ie echt super goed..
    Dus..Doe jij het maar na….
    Dat wil ik zien! Hahahhahahah :D

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>