Yolanthe maakt vrienden bij Dancing with the Stars

Het had een gezellige dansavond moeten worden op RTL 4. Maar kandidate Yolanthe Cabau van Kasbergen vond de jury wel erg zuinig, toen ze haar quickstep beloond zag worden met gemiddeld een 7,5. "Daar heb ik niet maanden voor geoefend", bedacht ze zich en ze floepte er een ferme kreet uit: Fuck the jury! Het zijn bijna Dancing on Ice-taferelen, waarin Paul Jambers de jury er van langs gaf door vrouwlief Pascale naar huis te sturen. Alleen laat Yolanthe niet haar mannetje het opknappen, maar zegt ze gewoon zelf waar het op staat. Een vrouw met ballen. Die gaat nog veel verder komen dan ONM. Al zal ze daarbij voor eeuwig worden herinnerd aan dit fragment. Maar ach, het maakt zo'n degelijke dansshow wel een stuk pittiger!

Zie ook:
- Jan Smit doorbreekt mediastilte voor liefdesverklaring aan Yolanthe
- Niet uitbuiken maar afdansen
- Acht nieuwe sterren voor Dancing with the Stars

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Yolanthe maakt vrienden bij Dancing with the Stars

  1. Seijejan

    Yolanthe, wil je met me trouwen?

      /   Reply  / 
  2. Farnaz

    ik vind Yolanthe echt geen mooi meisje maar ook niet een te lelijke er zijn veel meisjes die veel mooier dan haar zijn zij meent zich heel wat ik weet niet waarom omdat zij met Jantje heeft ofzoo?? MIJNGOD word eens wakker en kijk in de spiegel en is de waarheid niet dat ik jaloers ben of zo dat moest gewoon even uit!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>