Tranen vloeien rijkelijk in finale Sterren dansen op het IJs

De presentatie en de finalisten hielden het niet droog bij de laatste Sterren dansen op het IJs. Al ver voordat Sita werd onthuld als winnares vloeiden de tranen rijkelijk. Het besef dat na drie lange maanden een einde kwam aan het wekelijkse samenzijn, was daarvoor voldoende. Al bij het finalenummer All By Myself, gezongen door Gerard Joling, vielen de waterlanders. Alleen Sita hield het lange tijd droog.

Sita schrijft dus de tweede editie van het schaatsdansprogramma op haar naam en wint daarmee een bokaal en een uitnodiging om mee te doen aan Holiday on Ice. Mogelijk levert de overwinning haar ook nog een presentatieklus of een andere carrière-impuls op. Geert Hoes werd tweede, zijn eerstvolgende bezigheid is deelname aan So You Wannabe a Popstar.

Wat overigens erg fijn was bij de finale, was de snelle bekendmaking. Als een pleister die van een wond wordt gerukt, maakten Gerard en Nance bekend dat Sita had gewonnen. Dat hebben we vaak wel anders gezien, dan werd ellenlang gerekt met terugblikken en zogenaamd spanningsopbouwende stiltes. Een verademing!

Zie ook:
- Sterren dansen op het IJs: Sita wint?
- Thomas Berge haalt finale SBS-schaatsen niet

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Tranen vloeien rijkelijk in finale Sterren dansen op het IJs

  1. miekiezoopfan

    joepieieie sita is de beste!!! beter dan geert hoes go sita go sita

      /   Reply  / 
  2. alek vidakovic

    steren dancen op de sita
    gewligdeg mied
    je bent finaleiest
    van indren
    grotjes
    xxx
    alek vidakovic

      /   Reply  / 
  3. bennie

    ja sita gewonen en ik was er bij ik ben hellemaal gelukkig en ik hou van je sita jij betekent alles voor me liefs xxbenniexx

      /   Reply  / 
  4. Andries

    ik Wil is en Keer Bij Sita Op Schoot. maar Waarom is Sitamusic Gehekt

      /   Reply  / 
  5. Andries

    Hoi Sita Doe je Nog is dat Rose Hempje. aan dat staat je wel Mooi Hoor en Laat Lekker Je Haar Los schat.of doe ook is even Je Mooie Zomer Jurk aan lieverd.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>