Lipstick Jungle: een soort Sex and the City

Wat was het verlies groot, toen de makers van Sex and the City de laatste uitzending op tv brachten. Wat moesten we doen zonder Carrie, Samantha, Miranda en Charlotte? Inmiddels is het verlies verwerkt en zijn we doorgegaan. Toch is in Amerika gezocht naar een waardige opvolger. Mogelijk is deze gevonden met Lipstick Jungle.

Toegegeven: de naam van de serie klinkt niet erg aantrekkelijk. Lipstick Jungle, alsof je met een foute jaren '80 film te maken hebt. Wie gebruikt er nog lipstick? Tegenwoordig is het lipgloss dat de klok slaat.

Maar als ik zeg dat Lipstick Jungle is gebaseerd op een boek van Candace Bushnell, die ook de Sex and the City boeken schreef? En dat er in Amerika een tweede seizoen van is besteld wegens goede kijkcijfers? Dan begint het toch te prikkelen.

In Lipstick Jungle staan drie vriendinnen centraal die allemaal druk zijn met een carrière. Nico heeft haar zinnen gezet op de baan van CEO, Wendy schippert met haar gezinsleven en carrière terwijl romanticus Victory wacht op de prins op het witte paard.

Beetje jammer is dat dit alles zich opnieuw afspeelt in New York en opnieuw gepaard gaat met pieken en dalen, net als in Sex and the City. Daardoor is het moeilijk je van dat imago los te schudden. Maar wie weet, met minder jurkjes en minder expliciete Samantha-sex, dat ze toch een eigen draai weten te geven aan het harde leven in de Big Apple?

Uitzending gemist?
Aflevering van Lipstick Jungle gemist? Op Surfthechannel kun je deze eenvoudig streaming terugkijken. Check even in je tv-gids of op IMDB welke aflevering je moet hebben.

Oja, wie toch geen genoeg kan krijgen van de avonturen van Carrie Bradshaw… Net 5 herhaalt vanavond laat de serie vanaf aflevering 1.

Lipstick Jungle, 21.55 uur, RTL 5

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Lipstick Jungle: een soort Sex and the City

  1. Magali

    Leuk!

      /   Reply  / 
  2. Anne

    Leuk!! Helaas gister verkeerde zender opgenomen dom dom dom dus ik kijken op die site, doet ie ‘t niet omdat ik niet in Amerika zit, lullig!

      /   Reply  / 
  3. Kimberly

    ik heb het vorige maandag niet gekeken dat is erg jammer maar ik heb op rtlgemist.nl gekeken maar ik heb het niet gevonden:(:(

    ps:HET IS SUPER LEUKE FILM EN KIRBYY is HOTTT HOTT hahaha vooral zijn lichaam:p:p:d:d::$:$

    HAHAHA
    GROETJESS van kimmmiee(L)(K)(L)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>