Wie winnen finale Popstars?

Eind augustus begon SBS 6 aan de talentenjacht Popstars. Nu, vele uitzendingen later, is de grote finale. Vijf kandidaten strijden om een plek in een popgroep-trio. De van origine Amerikaanse Brandi lijkt verzekerd van een plekje, maar wie worden haar twee metgezellen?

De talentenjacht trok telkens verrassend veel kijkers, de score liep gestaag op richting het 2 miljoen. Dikke kans dat de show daar vanavond doorheenbreekt.
Toch is het de vraag hoe succesvol dit popgroepje zal worden. Zoals bekend hebben artiesten van talentenjachten het erg moeilijk om langdurig succesvol te blijken. Eigenlijk is dat alleen Jim en Nikki gelukt. Als je het mij vraagt waren die twee Idols-finalisten een stuk beter dan de vijf die nu bij SBS meedingen. Toch wonderlijk hoe de SBS-talentenjachten telkens net-niet-sterren voortbrengt.

Voor Gerard en Nance komt er weer een voorlopig einde aan hun samenwerking, al staat een vierde serie van Sterren dansen op het IJs met potlood in de schema’s van 2009. En er komt ongetwijfeld nog een nieuwe talentenjacht, misschien Holland’s Got Talent of toch Het Supertalent van Vlaanderen en Nederland?

Popstars, 20.30 uur, SBS 6

- Alle Popstars-berichten
- SBS 6 breidt Holland’s Got Talent uit naar Vlaanderen
- SBS komt met 4de reeks Sterren dansen op het IJs

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Wie winnen finale Popstars?

  1. J006t

    Aaaaaaaaaah!! Ik heb ze gister in het echt gezien op m’n school!!! Ik hoop trouwens dat Brandi met Déon en Norman in de band komt…

      /   Reply  / 
  2. Tim20

    Herman: ook nog Kinderen dansen op het IJs op 27 december.

    Een nieuwe reeks van Sterren dansen op het IJs lijkt me niet echt heel handig, tenzij je échte sterren weet te bundelen. Dus geen vage mensen die we ooit eens zagen in ONM of een of andere B-artiest, nee zorg dan voor echte sterren als Linda de Mol, Katja Schuurman, Ruben Nicolai, Paul de Leeuw (maar dat is wel erg onwaarschijnlijk)

      /   Reply  / 
  3. Kim

    Ik hoop dat Brandi, Steffi en Deon erin komen. Norman vond ik in het begin goed, maar steeds minder worden.

      /   Reply  / 
  4. jeroen65

    Voor mij moet de groep: Brandi, Steffie en Norman worden.

    Ik vind Deon echt niks! Hij kan echt niet zingen!

      /   Reply  / 
  5. Jos

    Stefan van Starmaker.
    Georgie uit Big Brother.
    Seki uit de Bus.
    Ad-Just van de Lama’s.

    … en Norman uit Popstars.

    Voor een cadeaubon komen ze graag uw lintje doorknippen.

      /   Reply  / 
  6. Jos

    Van 10 december 2007.

    Tialda ‘won’ van Norman in Duitsland.

    “Tialda zal na kerst in Nederland het album van band Room 2012 promoten. Het betekent dat ze haar familie en vrienden langere tijd gaat missen. „Het wordt zwaar. Maar ik ben nu, meer dan ooit, klaar voor het grote werk.”

    Na de kerst. Dit was 2007. Who the F is Tialda in Nederland?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>