Dan Karaty en Cheryl Cole in X Factor

De schifting van het kaf en het koren is al grotendeels gemaakt in X Factor. Afgelopen vrijdag wilde de jury met zeven acts in elke categorie de tweede helft van de X Campus in, waarin de kandidaten met internationale sterren een optreden voor familie, vrienden en de jury voorbereiden. Het is producent Blue Circle opnieuw gelukt een aantal grote namen naar de Nederlandse talentenjacht te halen.

Veronica Magazine meldt vandaag dat Cheryl Cole onder andere is gestrikt voor X Factor. In Nederland hebben we haar pas net leren kennen door de hit Fight for your Love. In thuisland Engeland geniet ze bekendheid van de aldaar razendpopulaire meidengroep Girls Aloud, waar ze zich van afsplitste om solo te gaan. Ook is ze sinds twee jaar jurylid in The X Factor en was ze de coach van winnares Alexandra Burke. Burke nam Hallelujah op single op, hetzelfde nummer waar Lisa Lois vorig jaar een dikke hit mee scoorde.

In de uitzending van aanstaande vrijdag komt in elk geval Dan Karaty al langs, die je kent als jurylid uit So You Think You Can Dance en My Name Is Michael. Van eigen bodem zijn onder andere Bastiaan van Schaik en Fiona Hering te verwachten voor de nodige styling-tips.

Zie ook:
- Succesvol X Factor 2010 gaat X Campus in
- Kwaliteit viert hoogtij in X Factor 2010 (video)
- Kas van Iersel weg als voice over bij X Factor
- Wendy van Dijk belooft Susan Boyle-achtig talent in X Factor

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Dan Karaty en Cheryl Cole in X Factor

  1. Vincent

    Cole kan mooi de rol van Gordon overnemen in de alfevering dat hij optreedt met de Toppers.

      /   Reply  / 
  2. Nick

    @Herman: Ze won afgelopen december ook met Joe McElderry. Ze neemt Gordon niet over, Gordon is in Mei met de Toppers bezig. Cheryl komt in April.

    Ze zal optreden en gaat niet jureren. Ze komt natuurlijk voor haarzelf…

      /   Reply  / 
  3. Edu

    Nou van mij mag ze zeker wel jureren, als we haar daardoor meer zien, zeker!!! haha

      /   Reply  / 
  4. Bart

    Ze zal wel gewoon haar hit zingen en that;s it. Hier in Nederlands maken we dingen altijd groter dan dat ze zijn. Hoop dat ze een keer gastjury is in een van de liveshows. In ieder geval iets langer in beeld dan 4 minuten graag.

      /   Reply  / 
  5. Pingback: X Factor geruchten: Baseballs, Justin Bieber en Lady Gaga | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>