4Granted valt af in divashow X Factor

Wat een brute liveshow van X Factor vanavond. Een origineel thema in de vorm van diva’s en dat resulteerde – ondanks een mannelijke meerderheid – in een kwalitatief hoge show. Lekker veel Lady Gaga om de sfeer er in te brengen (een persoonlijke favoriet) en tien kandidaten die na de vuurdoop enigszins gewend zijn op het X Factor podium. Eén iemand moest afvallen en dat werd boyband 4Granted.

De slechtste act van de avond was wat mij betreft Daniëlle. Vorige week zat ze al in de gevarenzone. Ze kreeg Beautiful van Christina Aguilera toebedeeld maar was het nummer niet machtig. Christina is iemand die ontzettend veel met haar stem kan en dat kan Daniëlle (nog) niet. Bovendien wist ze niet goed te doseren met de rustige en krachtige stukjes. Het was gewoonweg niet aangenaam om te horen.

Tegenvallers
Wie mij verder tegenvielen: Maaike, Dony en Bad Boyz. Maaike wilde haar Sieneke-imago afschudden maar het arrangement van Bad Romance (Lady Gaga) had iets van een draaiorgeltje weg. Het was bovendien veel trager dan het origineel en Maaike zong ook een stukkie lager. Het was niet slecht, maar ik had meer het gevoel naar een coverzangeres te kijken dan een echte popster.

Dony mocht met de gevallen popster Whitney Houston aan de haal en had een leuke act met Saving All My Love For You. De jury was overwegend positief, voor mij doen dit soort zoetsappige en trage liedjes het niet. Opnieuw: niet slecht, maar in dit geval dus niet mijn smaak.

Bad Boyz deden het über-Amerikaanse Mariah Carey en Boyz II Men. Op zich zong het duo het voldoende, maar met het hoge niveau van deze avond kwalificeert het ergens onder de middelmaat. En een tip: iets mannelijker mag allemaal best. Ik vind de act nu vaak wat gay. Daar is op zich niets mis mee, ik vermoed alleen niet dat het helemaal is dat Bad Boyz wil uitstralen.

Jaap!
Jaap blies van me vanavond van mijn sokken. Met het nummer Simply the Best heb ik helemaal niets, maar Jaap bracht het alsof het zijn eigen nummer was dat hij al jarenlang zong. Wat een performance en wat een stem! Diep onder de indruk, misschien wel de beste kandidaat deze avond. Hoewel, mijn favoriet Kelvin maakte ook indruk met If I Ain’t Got You, zichzelf net als Alicia Keys begeleidend op de piano. Wat een muzikaliteit! Kelvin liet vanavond zien waarom ik hem enkele weken terug als de grote winnaar zag van X Factor 2010.

Gekibbel in de jury
Ondertussen kibbelen de juryleden er lustig op los. Gordon bitchte naar Eric van Tijn dat hij een gedateerd liedje koos. “Maar wat verwacht je van iemand wiens laatste hit De Warme Balletjes van de Koningin was.” Eric schoot meteen uit zijn slof. “We zijn deze week op 4 binnengekomen (met het nummer Kontje van Danny de Munk, red). Wanneer was jouw laatste hit?”, bitchte Eric terug.

Sing-off
Uiteindelijk dus Maaike en 4Granted in de singoff. 4Granted, dat op zich niet eens zo heel slecht optrad met Ain’t Nobody. Maar net als Maaike niet goed genoeg om te tippen aan de rest van het niveau. Toch hebben ze mijn voorkeur omdat ik denk dat Nederland wel toe is aan een leuke, nieuwe boyband.

Maargoed, met Maaike en 4Granted weet je dat Eric en Angela een doorslaggevende stem hebben. Eric koos na lang twijfelen voor Maaike, Angela sloot zich bij Gordon aan voor 4Granted. Gelijke stemmen bij de jury, dan gelden de meeste stemmen – van het publiek en moet de boyband afvallen. Erg jammer, je zag de jongens per week groeien. We hebben ze nog niet aan de toppen van hun kunnen gezien. De exit van 4Granted betekent ook dat coach Gordon nog maar één act in de race heeft: Bad Boyz.

Nu maar hopen dat er een platenmaatschappij is die wel met 4Granted aan de slag wil.

Zie ook:
- X Factor: Fierce en Janna weg, Daniëlle nipt door
- Liveshows X Factor 2010 van start (video)
- Dubbele exit in eerste liveshow X Factor
- X Factor: Gordon overweegt diskwalificatie Fierce
- X Factor 2010: Deze 12 gaan naar de liveshows
- X Factor: Categorieën verdeeld, Angela gaat winnen

69 Reacties // Reageer

69 thoughts on “4Granted valt af in divashow X Factor

  1. michael

    Herman, helemaal mee eens! Je weet het elke keer weer goed te beschrijven!

      /   Reply  / 
  2. Martijn

    Tja, qua zang is Jaap de eerste 2 liveshows toch wel de beste.Hij is vanaf het beginnen sowieso al 1 van mijn favorieten.

      /   Reply  / 
  3. cat

    enne…….sumera, die zie ik niet, was wel weer de beste denk ik zo….

      /   Reply  / 
  4. Bart

    Forget it Herman, als nog niet eens 4 procent van NL voor hen gestemd heeft betekent dit duidelijk dat Nederland absoluut GEEN zoetsappige zwijmelende boyband wil. Niet dat Maaike met haar Lady Gaga-troep hoge ogen scoorde, maar ze was beduidend beter dan 4Granted.

      /   Reply  / 
  5. RJ

    Nou, ik vind niet zoveel aan Jaap… goeie stem en daar houdt het op. Mij moet hij nog steeds zien te overtuigen. Iets dat Sumera bijvoorbeeld vanaf haar eerste auditie heeft gedaan, me overtuigen.

    Maaike was duidelijk beter dan het valszingende kwartet 4Granted. Die hadden van mij vorige week al mogen oprotten, en het zou ronduit belachelijk zijn geweest als zij wel door zouden zijn gegaan. Gelukkig waren er niet genoeg pubermeisjes wakker vanavond :) .

    Bad Boyz mogen er van mij trouwens ook snel uit. Erger me al vanaf moment 1 aan die 2 overdreven kereltjes.

      /   Reply  / 
    1. Chanti

      HAHAHAH weetje wat me opvalt..?
      dat alleen de mannen zich irriteren aan de BADBOYZ:D
      en toevallig zijn de badboyz niet overdreven en gay maar gewoon leuk!!!! super leuk zelfs!!!

      en jullie zijn gewoon jaloers.. dat je zelf geen talent hebt en nog lelijk bent ook:D

        /   Reply  / 
      1. RJ

        hoe oud ben je meisje? 11 of zo? Ga eens slapen in plaats van onzin uit te kramen. Hoe wil jij nou weten hoe ik eruit zie? Raar wicht.

          /   Reply  / 
        1. Chanti

          denk dat ik ouder ben dan jou VRIEND..
          en zowiezo.. misch was dat domme opmerking haha:P maar kom op wat is er nou zo irritant aan de Badboyz?

            /   Reply  / 
  6. Stefan

    Ik vindt je eigenlijk altijd heel goed Herman, maar Dony vinden tegenvallen vanwege de nummerkeuze, vindt ik niet oké voor zo’n bekend mediablog.

      /   Reply  / 
    1. Herman Roggeveen Auteur

      Misschien iets te kort door de bocht omschreven. Feit is dat ik snel afgeleid was toen Dony zong en wat op mijn telefoon ging pielen of naar Twitter uitweek. Hij weet mijn aandacht niet vast te houden en dat valt dan onder de noemer ‘tegenvaller’.

        /   Reply  / 
  7. Stems

    Wat mij nu al voor de 2e keer opvalt in de blogs over de x-factor liveshows is dat een fantastische kandidate als Sumera gewoonweg niet wordt genoemd. Het meisje zingt nu al 2 weken op rij zichzelf bij toch zeker de top 3 van de avond. Maaike was weliswaar in haar performance tegenvallend, maar met haar stem liet zij zeker een aantal acts, die in mijn ogen een stuk minder waren (ten name van: Badboyz, 4 Granted en Dony) ruim achter zich.

    Top 3 van deze avond:
    1. Jaap
    2. Sumera
    3. Sarina

    Het liefste zie ik Badboyz volgende week het strijdtoneel verlaten, met hun ellendige patserijen, en hun irritante amicale handbewegingen.

      /   Reply  / 
    1. Martijn

      mijn top 3 is bijna hetzelfde al zet ik kelvin op 3 ipv sarina, die ik niet fantastisch vond vanavond

        /   Reply  / 
    2. Chanti

      Whahahaha JALOERSSS

        /   Reply  / 
  8. Gordon Sanitaire

    Herman,

    Zelfs een dove kon horen dat 4Granted VALS zong!

    Gordon Sanitaire is snel klaar met zijn schijnheilige plofkop! En dan nog durven zeggen dat die k*tjochies beter waren dan dat meissie!!! 4Granted had er vorige week al uit gemoeten en Sanna had erin moeten blijven!

      /   Reply  / 
    1. michel

      Janna heeft het aan zichzelf te danken. Ze had zoiezo al niet naar de liveshows gemoeten!

        /   Reply  / 
      1. Ruud

        Precies…Michel

          /   Reply  / 
  9. Lolita

    Ik vind dat Kelvin gewoon de beste was, ik wil op hem zitten en hem diep in me voelen :) Volgende week moet Lispelende Mathijs eruit!

      /   Reply  / 
  10. vinn

    Hmmm.. Valt weer zeker niet de slechtste af..
    Had liever Donny zien vertrekken en/of in dit geval Maaike..

    Danielle was nu niet heel sterk maar vind haar toch de beste!

      /   Reply  / 
  11. Sven

    Hey Herman,

    Vraagje: ik geniet altijden al van je blog, maar merk ook dat ik ‘m regelmatig moet vermijden. De titels van je stukjes bevatten nml zo ontzettend vaak spoilers dat de lol van het iets later kijken van een programma weg valt. Niet alleen bij X-factor, maar vooral ook bij bijv Expeditie Robinson. Zou het mogelijk zijn dit te vermijden?
    Dank!

      /   Reply  / 
    1. NDK

      Hier heb ik helaas ook last van inderdaad. Bij mij stond X Factor op pauze, vóór de uitslag.. ik keek even op zappen, en ik wist genoeg.

        /   Reply  / 
      1. RJ

        je zou natuurlijk ook gewoon nog even hier weg kunnen blijven totdat je de uitslag wel gezien hebt. Of de uitslag gewoon direct kijken, ipv eerst wat online rond te hangen. Of gewoon niet zeuren.

          /   Reply  / 
    2. Herman Roggeveen Auteur

      Begrip voor je standpunt. Maar met zo’n grote show als X Factor moet ik wel meegaan. Ben voor mijn inkomsten afhankelijk van bezoek en dit is wat het gros van de mensen wil lezen.

      In previews op nog uit te zenden programma’s waarschuw ik doorgaans wel voor spoilers, die dan pas in de ‘lees verder’ staan met een niet-allesverhullende kop.

      In jouw geval beter ‘s avonds laat even niet kijken op Zappen dan. Daar verschijnen na 20.00 uur ‘s avonds toch zelden nieuwsverhalen, alleen dus over het verloop van talentenjachten en winnaars enzo.

        /   Reply  / 
      1. Sven

        Dank je voor je reactie. Dat je er wat over moet schrijven en dat mensen er over willen lezen is natuurlijk volstrekt logisch. Het gaat me dan ook niet om wat je schrijft, maar om de titel van het geschrevene; daar staat vaak een uitslag in. Als ik nu je pagina open, zie ik meteen de uitslagen omdat de titels direct zichtbaar zijn en heb ik daar geen keuze in. Als de titels de uitslag niet verraden, kan ik er voor kiezen het stuk nog even niet te lezen.
        en @RJ: een vraag stellen is net even iets anders dan zeuren. Het lijkt me dat door vragen en suggesties van lezers de kwaliteit van deze site alleen maar beter kan worden, hierin is jouw opmerking dan helaas niet van bijdragende factor.

          /   Reply  / 
        1. Herman Roggeveen Auteur

          hm ja, maar die kop is weer belangrijk voor de google zoekresultaten. en de aantrekkelijkheid voor nieuwe bezoekers om ze mee binnen te halen. ‘Spannende liveshow X Factor’ trekt geen bekijks…

            /   Reply  / 
        2. RJ

          je gaat toch ook niet bij de Telegraaf zeuren dat ze je nieuws verstrekken dat je nog niet weet. Of naar de NOS mailen of ze bepaalde nieuwsitems nog niet willen geven omdat jij er nog niet van op de hoogte bent? En zo ga je dus ook niet naar een blog over televisieprogramma’s als je het programma nog niet gezien hebt. Ik noem dat dus wel zeuren.

            /   Reply  / 
        3. michel

          Ik begrijp helemaal wat je bedoeld maar, is gewoon helaas niks aan te doen. Je moet gewoon niet kijken op media/nieuwssites als je iets nog niet wil weten. Ik had het laatst met de finale van Wie is de mol. Had in me hoofd op Vrijdagochtend (kon het op donderdag niet zien) dat ga ik eens ff lekker kijken. Zonder er bij na te de denken open ik daarvoor eerst een mediasite (doe ik vaak als eerste) en daar stond Kim is de Mol. Balen dat ik het al wist maar, eigen schuld.

            /   Reply  / 
  12. Jeroen

    Is wel duidelijk wat RTL er allemaal voor over heeft om Lady Gaga de 14′de in de show te hebben. Zal wel een flinke deal zijn..

      /   Reply  / 
  13. Sharon

    1. Sarina, geweldig hoe ze hurt zong!
    2. Kelvin, beste van de jongens. super om jezelf te begeleiden op piano en dan ook nog zo zingen!
    3. Sumera, totaal niet het nummer voor haar ( Stacey kies toch eens betere nrs uit voor je meiden!) maar zeker niet slecht
    4. Bad boyz, gewoon goed, ondanks het iets valse begin
    5. Jaap, erg goed gedaan, maar miste de power dat het nr wel moet hebben.
    6. Danielle, Zong gewoon goed, maar valt niet zo op. Beetje een grijs muisje.
    7. Dony, zeker niet slecht gezongen en leuke act.
    8. Mathijs, redelijk optreden, maar ook hij valt niet echt op.
    9. Maaike, heel verkeerd nummer voor haar, en ook zij valt totaal niet op tussen de anderen.
    10. Ver ondereen 4 granted. Vind hun echt t minst.

      /   Reply  / 
  14. Lia

    Het nummer van Lady Gaga werkte gewoon niet voor Maaike. Maar van mij had Daniëlle eruit gemogen; zoals ik vorige week al zei, mooie meid, leuke stem, maar zo 13-in-een-dozijn.

    Ik vind Dony ook niks; ik vermoed dat de zoetsappige zwijmelliedjes toch wel een beetje zijn repertoire vormt en het is mij allemaal net even iets té,

    Jaap en Kelvin waren mijn favoriet; Jaap omdat hij Simply the Best (wat ik echt een van de meest waardeloze nummers aller tijden vind) best te pruimen maakte en Kelvin omdat je gewoon echt heel muzikaal bent als je zo kunt zingen en pianospelen; zijn performance raakte me écht.

      /   Reply  / 
  15. Zo

    zal me niet verbazen als maaike stiekem toch sieneke blijkt te zijn

      /   Reply  / 
  16. Pingback: Kijkcijfers vrijdag: X Factor wint kijkers, Flikken blijft 1 | Zappen

  17. Imke

    Ik vind het voor geen meter kloppen.
    Danielle deed het hartstikke netjes, niet geweldig maar wel goed genoeg. In ieder geval beter dan Jaap, die vond ik echt niet goed.

    Dony vond ik ook heel erg goed. Hij heeft een ontzettend goede stem en zingt deze liedjes heel erg goed.

      /   Reply  / 
    1. Ruud

      Ik geloof dat jij je oren eens moet laten controleren…..Jaap niet goed….BOEEEEEEEEE……luister het nog maar een keer terug…waanzinnig zoals die gozer zingen kan zuiver en hele mooie uithalen…..qua artiest de beste onder de mannen samen met Kelvin maar die is me een beetje te zoetjes Kelvin moet snel af van zijn bambi-gedoe want het is een muzikaal TALENT!!!! Donny ook een lekkere stem hoor en ook een entertainer maar ik vind hem zo saai worden……blijft goed maar kan volgens mij alleen maar wat bereiken in het zoet gevooisde genre a la “I see trees of green, red roses too, I see them bloom, for me and you, and I think to myself, what a wonderful world”

      Jaap en Kelvin kunnen alle genres aan (en Sarina en Sumera ook). Ben benieuwd wat Donny volgende week met ROCK gaat ondernemen…Ik hoop dat Jaap ooit een keer het minder bekende maar de o zo mooie rockballad STILL LOVING YOU van “the Scorpions” gaat zingen dat zou een megaknaller als single voor hem zijn met zijn stem….

        /   Reply  / 
      1. Chanti

        WTF is er met jou? waarom moeten alle X-factor kandidaten precies aan jou zinnen voldoen?
        zijn ook gewoon personen net als jij en ik hoor dus je kan ze wel allemaal veranderd willen zien maar dan passen ze net zoals al die andere 1000 zangers en zangeressen allemaal in een hokje! laat ze zijn zoals ze zijn dan hebben ze iets speciaals!

          /   Reply  / 
        1. Ruud

          Lezen is moeilijk he? En begrijpen wat je leest is voor jou nog moeilijker he Chanti? Wie zegt dat ik de X-factor kandidaten wil veranderen? Niemand hoeft aan mijn eisen te voldoen, dat wil ik niet en dat zal ook niet gaan aangezien iedereen is zoals die is……

            /   Reply  / 
          1. Chanti

            ohw wat ben je wijs jochie..

            DIT bedoel ik ermee..
            Kelvin maar die is me een beetje te zoetjes Kelvin moet snel af van zijn bambi-gedoe..

            Kelvin is gewoon zo! dat hoort bij hem.

              /  
  18. Ruud

    1. Sarina, net als vorige week het beste. Kippenvel
    2. Jaap, weer op 2 net als vorige week. Die vent heeft het helemaal
    3. Kelvin, einfelijk terug van weg geweest na de blunder van vorige week. Liet (gelukkig) weer zien dat hij bij de besten hoort. Was mijn favorite voor de liveshows maar na het tegenvallende resultaat vorige week en de goede resultaten van Jaap en Sarina even onderaan het lijstje en nu dus weer bovenin terug te vinden.
    4 Sumera inderdaad slechte keuze van Stacey. Laat haar nu eens een mooie ballad zingen (Vision of Love van Mariah Carey!)
    5. Maaike. Mooie stem liet gisteren zien dat ze het best wel in zich heeft
    6. Dony, kan echt heel goed zingen en entertainen maar ik ben hem ook zooooo ontzettend beu aan het worden altijd hetzelfde zoetsappige gedoe en omdat het gevoel van beu worden mij bekruipt mijn conclusie dat hij niet meer de X-factor bezit
    7. Danielle iets beter dan vorige week maar nog steeds niet wat ik had verwacht en gehoopt. Begin nu ook bij haar sterk te twijfelen of ze de X-factor wel heeft, goede stem absoluut maar heeft mijns inziens nog niet laten zien dat ze er goed mee kan omgaan zoals een echte artiest het wel kan (Laura Jansen gaf met haar optreden het goede bijvoorbeeld hoe het wel hoort: sterk aanwezig zijn en goed doseren)
    8. Mathijs leuk optreden zeker niet verwacht met het nummer misschien dat ik hem door het nummer op 8 heb gezet en niet iets hoger, vond zijn optreden wel aardig maar moet toch bij zijn roots blijven qua muziekkeuze iets wat hij zelf ook wil
    9. Badboyz ze waren deze avond jammer genoeg ook erg vals. Eric had helemaal gelijk J-me had moeten beginnen met zingen hoewel hij zelf ook niet helemaal loepzuiver was in zijn couplet. Refrein was wel goed hoewel de 2e stem de 1e stem overheerste…Wereldnummer overigens (in versie van Mariah en Boys to Men) snap het commentaar niet dat het een schijtnummer is, maar het was ook veel te kort in vergelijking met het origineel
    10. 4 granted, wel beter dan vorige week en refrein ging nog wel (Zeker in vergelijking met vorige week) maar de coupletten waren wederom vals…

      /   Reply  / 
  19. Samantha

    1.Jaap – hij was echt de beste van de avond , ik hou totaal niet van dit nummer maar hoe hij het zing , Perfect geen éen valse noot
    2.kelvin – ik had gewoon tranen in me ogen , hij zong het gewoon perfect
    3.4Granted – ik vond ze echt gewoon geweldig , mischien zijn het niet de beste zangers maar de act was great en ze zagen er super uit ( niet terecht dat ze eruit zijn )
    4.mathijs – die veraste me echt , met kippevel zaten we te luisteren , die gast heeft gewoon een Goede stem , en blij dat de muts af was
    5.sarina – jhaa vorige week blies ze iedereen weg met singel ladys , deze week vond ik haar iets minder maar nog steets top
    6. Bad boyz – ze waren niet echt bad deze week , maar na een matig begin vond ik het gewoon een goed optreden
    7.dony – hij zong de song gewoon niet echt speciaal ,
    8.daniele – veeeel slechter dan vorige week . maare niet dat vorige week super was
    9/10 Maaike&Sumera – wie nou de slechte was weet ik niet , maar ik vond ze allebei BAGGER . echt niet om aan te horen .. ik hoop echt dat ze er allebei snel uitgaan .

      /   Reply  / 
    1. RJ

      ik geloof dat jij je oren eens moet laten controleren. Het valszingende 4Granted op 3, en de prachtig zingende Sumera op 9/10… :S

        /   Reply  / 
      1. Ruud

        hahaha helemaal mee eens RJ…wel typisch: je hebt mijn initialen en het valt me op dat je ook mijn schrijfstijl hebt….in elk geval soortegelijke reacties die ik ook zou schrijven….Alleen jammer dat we het niet over Jaap eens zijn *lol*, hij is echt heel goed en heeft me al meteen overtuigd in de voorrondes. Ik vind hem echt heel erg goed en die waanzinnige stem een rasartiest qua zang, timing, performance, leuke vriendelijke uitstraling, en echt hele mooie uithalen in het nummer gisteren, het commentaar gisteren: helemaal mee eens zo lovend als die jury was: FINALIST op en top……..op dit moment heb ik nog niet echt 1 favoriet maar de sterksten vind ik wel Sarina, Jaap, Kelvin en Sumera.

        Donny en Badboyz beginnen steeds meer te vervelen….Danielle valt me echt tegen na de voorrondes…gelukkig zijn die houterige onzekere valszingende boys eruit (hoerwel ze wel beter zongen dan vorige week en het refrein vrij aardig was)…HELEMAAL TERECHT!!!!

          /   Reply  / 
      2. Samantha

        nou ik was net nog bij de oor-arts , en toen weer 4Granted & Sumera geluisterd .. en vond nog steets dat Sumera als katte gejank klonk … dusjhaa daar zal het niet aan liggen

        weetje hoe ze zoiets noemen .. SMAAK ,..

        (maarjhaa iedereen zijn mening , maar ik denk niet dat Sumera het ver gaat schoppen , ze is nog is lelijk . (nu niet zeggen dat ik jaloers ben wandt dat ben ik niet . da’s gwn me mening )

          /   Reply  / 
        1. RJ

          nee hormonen noemen ze dat.

            /   Reply  / 
        2. Chanti

          Weetje wat het is Sam.. Ruud weet niet wat verschillende meningen zijn. hij wilt graag dat iedereen hetzelfde denkt en dus iedereen in een hokje past. maar helaas voor hem zijn alle mensen op deze wereld (dus ook de X-factor kandidaten) verschillend! en heeft iedereen ZIJN EIGEN MENING.
          dus lul wat je wilt lullen.. wij vinden wat WIJ VINDEN.
          en Sumera klonk echt NIET goed!!!

            /   Reply  / 
        3. Ruud

          Ik bedoel een oorarts Samantha, geen gynaecoloog….je moet dus echt een goede OORARTS zoeken, dus je oren uit laten spuiten of laten onderzoeken…misschien ook een oogarts voor een brilletje (of lenzen) zodat je het verschil tussen lelijk en knap misschien kunt onderscheiden. Een cursus Nederlandse taal is trouwens ook een goed idee….

          En nee, het heeft inderdaad niks met jaloezie te maken hoor daar ga ik je niet van beschuldigen maar ik kan je hierbij al vertellen dat je er in elk geval ver naast zit als het om je voorspellingen gaat dat Sumera niet ver gaat komen…

          En nee, Sumera is niet mijn favoriet (ze is gewoon mateloos populair)…een favoriet heb ik tot nu toe nog steeds niet omdat ze dit jaar allemaal goed zijn hoewel een aantal mij steeds minder kunnen bekoren terwijl er 4 (Jaap, Sarina, Kelvin en Sumera) dat nog steeds blijven doen….

          En met 4granted is niks mis hoor die hebben alle 4 een hele goede stem daar hoor je me niet over (echt alle 4!) en ook niet over hoe ze eruit zien maar ze zijn nog te houterig, nog te onervaren, nog te onzeker en zeker nog geen artiesten….en ze zongen echt vals (refrein was echt wel goed hoor laatste keer) daar was iedereen op een enkeling zoals jij het gewoon over eens. Artiesten kunen het worden, over een paar jaar misschien en met heel veel coachen, maar de muziekbussiness is hard en ik denk niet dat iemand in hen gaat investeren omdat het erom gaat meteen flink veel geld in de la te moeten brengen en niet pas over een paar jaar en misschien zijn we inderdaad op dt moment toch niet toe aan een boyband…maar dat weet ik eerlijk gezegd niet. De tijd van Boyzone, Backstreet Boys etc. is misschien echt wel voorbij en nu even niet meer van deze tijd maar nogmaals dat weet ik ook niet (ik heb de wijsheid niet in pacht)

            /   Reply  / 
          1. Samantha

            het enige wat ik kan zeggen

            jij bent zielig gast …
            maarjhaa wij gaan ons niet tot JOU Things verlagen …
            (en over die taal ik ben 100% Nederlander .. dusjhaa )
            ga maar lekker ergens anders zeiken ofzo ..

            HOudoe

              /  
          2. Chanti

            Achja.. sommige mensen kunnen zich niet in de realiteit uiten dus doen ze het maar via internet:D
            zielig genoeg toch:D
            en nog altijd meningen blijven meningen kan je helaas voor jou niks aan veranderen!!

            en weetje misch een leuke bezigheid voor jou ruud..
            ga een boek schrijven i.p.v hier hele preken geven.
            nerd

              /  
  20. Bart

    Sumera en Jaap lijken me de favorieten voor de finale..

    Maar Sarina was gisteren toch wel weer ERG goed, maar ik denk dat zij uiteindelijk toch te gewoontjes is.

    Maaike groeit daarentegen het hardst; als je haar zag tijdens de autities, vergeleken met nu! Ze is nu wel een ster in de dop.. zij kan nog wel eens ver komen

      /   Reply  / 
  21. Chanti

    YES eindelijk 4Granted eruit!!
    werd serieus tijd wat een waardeloze groep hey!!
    Kelvin Jaap en de Badboyz vond ik goed alleen jammer dat boy vals begon!! twas gewoon niet het goede nr voor hun.
    maar zoals Angela al zei..
    Badboyz jullie zijn gewoon RAZEND populair.. iedereen heeft het over jullie!!

    jullie komen er wel(A)

      /   Reply  / 
    1. Ruud

      Lekker tegenstrijdig Chanti in het vorige stuk “X Factor: Fierce en Janna weg, Daniëlle nipt door” schrijf je:

      Chanti:
      14 april 2010 om 12:55

      Mensen.. kijk uit je doppen..
      Badboyz en 4 granded gaan zowiezo ver komen.
      Badboyz zijn gewoon GOED dat is een feit.. ze nemen het publiek met zich mee en maken er een show van.

        /   Reply  / 
      1. Chanti

        nou leg me uit.. wat is er tegenstrijdig aan?
        badboyz zijn gewoon goed en dat blijven ze ook.. maar hoeven ze niet elke week een goede prestatie neer te zetten.
        dus vertel me maar wat er tegenstrijdig aan is!

          /   Reply  / 
        1. Chanti

          en zowiezo dat ik d8 dat 4granted ver zou komen wou niet zeggen dat ik ze goed vond:D
          ze waren waardeloos.
          had alleen verwacht dat er veel zouden stemmen op hun.
          maar heb ik me in vergist.
          dus? whats the problem:S

            /   Reply  / 
          1. Ruud

            4granted is dus niet ver gekomen….Zo positief als je vorige week over 4granted was door te zeggen dat ze ver zouden komen zo negatief ben je nu en spuw je onderhand vuur….That’s all! Dus zoals je zegt: je hebt je vergist. Nou mooi dat je dat in elk geval toegeeft.

            En nogmaals Badboyz zijn ook goed hoe vaak moet ik dat nog zeggen? Het was alleen jammer dat het couplet afgelopen week niet helemaal zuiver was, dus afgelopen week waren ze minder goed… En om verder op je bericht in te haken: ik vind dat ze wel elke week een goede prestatie moeten neerzetten. Dat moeten artiesten ook. Als zus van J-me zit jij gewoon niet neutraal in het programma en dat is ook terug te lezen in de meeste berichtjes. Je schiet de verdediging in of je valt mensen aan als het om Badboyz gaat.

            Even je geheugen opfrissen, alleen al in dit artikel:

            1)
            Chanti:
            18 april 2010 om 0:16

            HAHAHAH weetje wat me opvalt..?
            dat alleen de mannen zich irriteren aan de BADBOYZ:D
            en toevallig zijn de badboyz niet overdreven en gay maar gewoon leuk!!!! super leuk zelfs!!!

            en jullie zijn gewoon jaloers.. dat je zelf geen talent hebt en nog lelijk bent ook:D

            2)
            Chanti:
            18 april 2010 om 0:41

            denk dat ik ouder ben dan jou VRIEND..
            en zowiezo.. misch was dat domme opmerking haha:P maar kom op wat is er nou zo irritant aan de Badboyz?

            3)
            Chanti:
            18 april 2010 om 0:06

            Whahahaha JALOERSSS

              /  
          2. Chanti

            Niet heel gek hea dat ik voor ze opkom?
            lijkt me HEEL normaal.
            en ik ben misch niet helemaal neutraal maar ik denk helemaal niet dat de badboyz winnen hoor vind ze allemaal goed!
            Maar zulk negatief commentaar is gewoon niet nodig over badboyz ook al is hij mn broertje..
            en dat trek ik me ook aan:)

              /  
  22. The Bass Player

    De moeilijkheid van X-Factor vind ik dat je moet denken binnen ons kikkerlandje. Dat kan ik niet. Als ik moet beoordelen wie er met de juiste begeleiding internationaal zou kunnen presteren, dan kom ik op het volgende lijstje:

    1. Kelvin
    2. Sumera
    3. Danielle
    4. Maaike
    5. Donny
    6. Jaap
    7. Mathijs
    8. Sarina
    9. Bad Boyz
    10. 4Granted

    Ik denk niet dat dit de uitslag zal worden, maar als ik mijn geld moest investeren zou ik in deze volgorde kiezen.

    De reden dat ik Kelvin op 1 zet is omdat hij gedreven is, muzikaal (pianospel was goed), zangtechnisch goed en ziet erg leuk (niet te leuk) uit.

    Sumera op 2 terwijl ikzelf niet gek van haar ben, maar vind haar wel de X-Factor hebben. Volgens mij is ze helemaal (of helemaal niet) zo lief als ze zich voordoet. Als ze zich zal laten gaan zal er een krachtige vrouw tevoorschijn kunnen komen.

    Danielle op 3, ze heeft een goede stem en is een prachtige verschijning. Heeft een goede kop en lichaam voor foto’s en video’s. Erg belangrijk in deze tijd.

    Nog even tav Samantha:
    4Granted zong niet stabiel en kwam veel te onzeker over, vooral de tweede van links.
    Sumera zong niet als een kat, ik vond haar eerder
    te lief en met te weinig power/energie. Ze is mijn type niet, maar ze is niet lelijk.
    Door dit soort opmerkingen maak je jezelf niet erg geloofwaardig.

    Bovenstaande lijst is puur wie ik denk dat het meeste geld op kunnen leveren op lange termijn.

    Groetjes The Bass Player

      /   Reply  / 
    1. Samantha

      nee klopt sumera is niet lelijk .. ze is gewoon niet knap :P
      maar iedereen zijn eigen mening toch :P

        /   Reply  / 
  23. Roel

    Straks blijven er deelnemers over die zeer goed zingen maar niet kunnen entertainen. Dat moet namelijk je ook kunnen om je publiek een hele avond te boeien. Bij Mathijs en Kelvin is het wel enigzins aanwezig. De rest kijkt vooral erg dom de camera in.

      /   Reply  / 
  24. hendrik

    jongens en meisjes weet wel dat 4 granted 4 solo zangers waren he en dat die door de jury bij elkaar zijn gezet zei hebben het gezien als nog een kans en ze hebben hun best gedaan om met zijn 4 er een act neer te zetten dus doe niet minderwaardig ik weet zeker dat geen een van deze hele forum zo goed kan zingen als hun samen en al helemaal niet solo dus doe niet minderwaardig ik vind het heel jammer dat ze eruit zijn het was een geweldige groep en wie zei dat ze vals zongen de eerste live show was vals door de spanning en gedoe maar de 2e liveshow was zeker niet vals het was goed dus onterecht dat ze eruit zijn terwijl er 2 irritante door red bull gesponsorde rot jochies lopen en zich zelf BAD noemen en maaike was ook niet sterk dus ik snap niet welke mensen in de eerste liveshow wel hebben gestemd terwijl het toen schijt ging en de 2e live show gaat het goewd en dan word er bijna niet meer gestemd gaat nergens over de mensen thuis moeten eingelijk niet het recht krijgen om te stemmen want er zijn dan mensen die gaan stemmen om andere dingen dan om de capaciteiten.

      /   Reply  / 
    1. RJ

      er bestaat zoiets als interpunctie, gebruik het.

        /   Reply  / 
      1. hendrik

        gaan we over algemeen beschaafd nederlans praten ga dan naar een ander forum JOKER!

          /   Reply  / 
        1. RJ

          Je verhaal is door het ontbreken van komma’s, punten en hoofdletters letterlijk onleesbaar geworden, het is 1 grote zin. Het is dus in je eigen belang als je daar wel gebruikt van maakt. Tenzij je graag voor niets schrijft.

            /   Reply  / 
    2. Samantha

      eindelijk iemand hier die wel smaak heeft

      al vind ik normaal badboys wel echt goed .. nu vallen vanaf de liveshows al zwaar tegen dusjhaa .. volgende week maaike eruit en sumera

        /   Reply  / 
      1. hendrik

        rjhet gaat nu om de reactie en niet om de typfouten of iets dergelijks kaak nu maar rtl 4 daar zijn ze nu op.

          /   Reply  / 
  25. hendrik

    nederlands

      /   Reply  / 
  26. j006t

    jammer dat 4granted afviel.. :(

      /   Reply  / 
  27. hendrik

    nu rtl 4 4 granted aanwezig

      /   Reply  / 
  28. PINHEAD

    Ik vond de 2e liveshow al vele malen beter dan de 1e!
    De beste waren voor mij: Kelvin, Sarina & Jaap

      /   Reply  / 
  29. johnny

    vies kk wijf hou nou es ff op over danielle en badboyz anders ga ik je straks met de dood bedreigen nu is het afgelopen met het slechte gepraat gestoord kutwijf alleen maar comentaar te hebben hoop dat je gemarteld word en een pijnelijke dood tegmoed zult gaan ik heb tegen jou tegen de schrijfer stom kk wijf

      /   Reply  / 
    1. RJ

      zo dan iemand heeft het afvoerputje van de samenleving open laten staan en johnny is ontsnapt…

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>