Broer Ben Saunders gooit hoge ogen bij SBS-show Popstars

Juryleden van Popstars vragen zich al enige tijd af waarom hun kandidaat Dean Saunders niet zo wordt opgepikt door de media, aangezien dit wel gebeurde met Ben Saunders bij The Voice of Holland. Niet lullig bedoeld, maar het verschil in kijkcijfers en de montage zou daar wel aan kunnen bijdragen. Desalniettemin; sinds een item in Shownieuws gisteravond over Dean Saunders begint het vuurtje te lopen. Waar Ben zich bij The Voice of Holland pas door de eerste ronde heeft weten te zingen, is Dean al heel wat audities onderweg bij Popstars.

“Ik was superzenuwachtig”, zegt Dean over zijn eerste auditie, waarbij hij het commentaar te horen kreeg moest leren om op een podium te staan. Dat puntje lijkt weggewerkt in de theaterrondes, die afgelopen weekend al te zien waren bij SBS 6.

De strijd der talentenjachten krijgt zo een nieuw element: de broertjes Saunders. Toch vreest Dean niet voor concurrentie. “Ben en ik zijn totaal anders. Ben kan veel dingen die ik niet kan en omgekeerd. Wat dat is, gaan we niet verklappen, want dan wordt daar misbruik van gemaakt door de jury.”

Beide talentenjachten zijn vrijdag weer op primetime te zien. Mocht het uiteindelijk toch niet lukken voor Ben, Jamie en Dean, dan kunnen ze overwegen een muzikaal trio te beginnen. Met de enorme media-aandacht uit deze talentenjachten moet het toch lukken ergens een platendeal te scoren.

Zie ook:
- Hèt talent uit The Voice of Holland: Ben Saunders
- The Voice: auditie Sarina; interview Angela, Nick & Simon
- Raffaëla duikt op in The Voice of Holland
- Dochter Robert ten Brink doet mee aan The Voice of Holland
- Mystery Popstar blauw: broers Voice-coach Nick Schilder
- Popstars 2010 het theater in; haakt de kijker nu aan?

15 Reacties // Reageer

15 thoughts on “Broer Ben Saunders gooit hoge ogen bij SBS-show Popstars

  1. Martijn

    Dean deed ook al mee aan x factor. Toen net niet in de liveshows terecht gekomen.

      /   Reply  / 
  2. Edwin

    Dat geeft gelijk het verschil in niveau aan van beide shows. Wanneer worden we eindelijk verlost van popstars? Dit loopt al van half augustus. Kan die kop van Henk-Jan Smits niet meer zien.

      /   Reply  / 
  3. WJ

    Is Popstars nog stééds bezig? En de live-shows moeten nog beginnen? Complimenten voor de kijkers die het zo lang vol werten te houden…

      /   Reply  / 
  4. JP

    Welke broer van Ben was er dan bij The Voice of Holland?
    Daar werd een broer van hem naar huis gestuurd.

      /   Reply  / 
  5. Topmodel

    wie is jamie?

      /   Reply  / 
  6. margreet

    de broer die (helaas) niet door was bij the voice
    is Jamie
    maar ik vind ze alle 3 toppers!!!!!!

      /   Reply  / 
  7. Thijs

    Dean deed inderdaad al mee aan X Factor…

      /   Reply  / 
  8. Michel

    Dankjewel!
    Zoals jullie hier in dit artikel al lezen is dat het “verschil in kijkcijfers en de montage zou daar wel aan zou kunnen bijdragen”.

    Inderdaad geldt dat ook voor de kandidaten die bij The Voice of Holland deelnemen, dat het allemaal door gestoken kaart is.
    Als het echt om de voice draait vraag ik me af waarom sommige kandidaten wel doorgaan terwijl er ontzettend vals word gezongen?
    En wat nog onbegrijpelijk is dat alle 4 jury’s zich omdraaien voor vals zingende kraaien omdat ze nieuwsgierig zijn, maar daar ging de inhoud van de programma toch niet over?

    Opmerking van Nick of Simon tegen Charlote Brink(Hoe heet je?) alsof hij dat niet weet.
    Opmerking Jeroen van de boom naar Sarina, ik wist niet dat jij het was.(je gaat mij niet vertellen iemand die jaren backing vocals voor je doet en dat je haar stem uit duizenden niet herkent)

    Wake Up lieve mensen en wees niet zo naïef en dom met al dat kudde effect weer.
    We zijn toch een land met hoog opgeleiden mensen met kennis, dus wees dan ook heel kritisch! Met sympathie naar kandidaten koop je ook geen brood bij de bakker en dat verklaart ook waarom de winnaars van diverse talenten shows ook niet echt door kunnen breken, dan dat ze allemaal in de achterhoeken van Nederland belanden op een bier feest en dat word gezien als top entertainment! (Hoera)

    Uiteindelijk draait het toch om kwaliteit, continuïteit en diversiteit van een artiest.
    Het gaat hier om de entertainment gehalte en in dit vak word er genoeg achter de schermen een en ander gerommeld of gemanipuleerd om hoge kijkcijfers te halen en dat is wel hun goed recht als er veel geld in een programma word gestoken moet dat ook terug verdiend worden en is naar mijn inzien ook begrijpelijk.

    Tja, ik heb een dubbel gevoel bij dit programma en naar mijn inzien draait het weer voor de zoveelste keer ons kent ons, dus just keep the money in the family.
    Verder vind ik het wel een heel leuk bedachte concept met heel veel goede potentiële en internationale waardige artiesten.

    Ik weet zeker dat ik heel veel kritiek krijg op mijn opmerkingen, maar ja het zij zo!

      /   Reply  / 
    1. Bas

      Het is helemaal niet erg om kritiek met een opmerking uit te lokken. Maar door jezelf meermalen tegen te spreken, oude koeien uit de sloot te halen én onwaarheden te vertellen ben je eigenlijk nog niet eens een kritisch puntje waard.
      Tuurlijk wordt er gemanipuleerd: hello world! 80% van de kijkers begrijpt dat niet alles makkelijk en zuiver gaat. Maar als je het bijvoorbeeld over Charlotte hebt, als ik die over straat zie lopen dan denk ik ook niet meteen aan Charlotte ten Brink. Vond Simons reactie best fair, helemaal omdat het bij iedere andere kandidaat ook gevraagd wordt.
      Over Sarina is het nog makkelijker, ik durf met zekerheid te zeggen dat je van zestig procent van je favoriete artiesten de stem op een ander liedje niet zou herkennen. En omdraaien bij sommige kandidaten? Als RTL slim was geweest, hadden ze de jury wel geïnsinueerd om bij bijvoorbeeld Jeff van Vliet om te draaien, die kerel heeft een gigantische fanbase bij de fans van het levenslied.

        /   Reply  / 
    2. Lena

      Jij let dus alleen maar op alle kleine details van the voice. ik bedoel dat jeroen niet weet dat het sarina was bij haar auditie.. terwijl hij jaren met haar werkte. weet je ; ‘nou en?’ dat is toch geen domper voor het programma? dat zijn kleine dingen. die je gewoon moet negeren. the voice of holland is een super goed programma! Dat is tenmiste écht entertainment. Dat popstars word je zooo zat ;$ ik denk dat sharon en dean gewoon een plek in the voice of holland verdienen. ik heb medelijde met ze dat ze daar elke maandag moeten gaan staan. volgend jaar meedoen aan the voice of holland (:

      maar dat dean saunders minder aandacht krijgt..als ben saunders in popstars had gezeten.. en dean saunders in the voice of holland was het misschien wel andersom geweest. ik weet het zeker. The voice of holland i zooo’n populair programma. waar zoooveel mensen naar kijken. met goede coaches. want dat snap ik ook niet aan popstars.. Ze lieten sharon met een of andere jongen een duet zingen komt die henkjan-smits met zijn commentaar ; ‘jaa, de stemmen pastten niet bij elkaar’ Ja nu verraad je dus meteen dat je niet eens et je kandidaten werkt.. ze niet eens coached. dat is toch slecht? je moet als jury toch je kandidaten kunnen coachen. verder vind ik wel dat henk-jan smits goede commentaar geeft.
      maar popstars duurt veelste lang.
      Ik wilde dat the voice of holland zo lang duurde :D

        /   Reply  / 
  9. Jan

    Is dean dan niet in het verkeerde programma want een jonge popstars is het net niet laten we eerlijk zijn tegen al die jeugd?

    Kijk je kunt blijven meedoen X factor Popstars ga maar door de vraag is waar eindig je dan uiteindelijk toch?

    Tevens maar dat is mijn mening denk ik dat je er dan allang had moeten zijn als je zo vaak hebt meegedaan maar zal wel aan mij liggen!

      /   Reply  / 
  10. MIchael

    Is dat “Popstars” nogsteeds bezig !! T loopt al vanaf augustus. En dan te bedenken dat RTl nu al met z’n 3e grote show bezig is, waar SBS6 al die tijd heeft opgevuld met audities. Echt een pauper zender. Maar idd respect voor de “Die hard” fans die dit vol weten te houden, en intrappen in deze wannebe comerciele zender waarvan t halve personeel wegloopt.

      /   Reply  / 
  11. Urwin

    sbs probeert mee te liften op het succes van ben sauders bij the voice

      /   Reply  / 
  12. Dennis

    Stop gewoon met al die shows, want het is zowiezo dikke onzin.

    De formule is een onbekent persoon met een talent uiteindelijk voor je laten werken en er geld aan verdienen.

    Ongelooflijk hoeveel mensen hun ziel verkopen om iemand te zijn!
    Terwijl als je iemand bent geworden, je eigenlijk niemand bent!

      /   Reply  / 
  13. Johan

    dean heeft aan alle talentenjachten mee gedaan idols popstars x factor ga zo maar door!!!! nooit vond de jury hem goed

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>