Liveshows TVOH: Coaches om en om, Winston in Red Room

Vrijdag beginnen de liveshows van The Voice of Holland, RTL heeft vandaag eindelijk meer bekend gemaakt over de invulling daarvan. Want met 24 kandidaten is het onmogelijk om iedereen op één avond te laten optreden. En hoe snel en hoe veel kandidaten moeten per liveshow afvallen? Het viel dus te verwachten dat de groep in tweeën wordt opgesplitst, in elk geval tot het kerstreces. Verder maakt RTL bekend dat ook Winston Gerschtanowitz aan de presentatie is toegevoegd.

Wendy van Dijk en Martijn Krabbé presenteren de liveshow en zullen de kandidaten afwisselend aankondigen en bijstaan bij het oordeel van de coaches. In de zogeheten Red Room wacht Winston ze dan op voor eventuele nazorg. Persoonlijk had ik daar liever iemand anders gezien, de vaste bezoeker van deze blog zal weten dat ik geen heel groot liefhebber ben van Winston als presentator. Mijn alternatief: de V-Reporters Thomas Smagge en Bart Boonstra, die nu al online heel veel filmpjes maken. Doen ze erg goed, ze zijn ook nog een representatief genoeg om voor de camera te verschijnen en het belangrijkste: ze hebben nu al veel contact met de kandidaten, waardoor er een band tussen reporters en kandidaten is.

Afijn, vrijdag dus een liveshow vanuit een studio in Ede met 1400 man publiek en een liveband. Met aanstaande vrijdag optredens van de kandidaten van VanVelzen en Nick & Simon, de week erna Jeroen van der Boom en Angela Groothuizen. Die verdeling blijft zo tot en met 17 december. Op kerstavond en oudejaarsavond is er geen uitzending (tussentijds wel de HMH-concerten) en op 6 januari dan weer een liveshow waarbij de groep wordt samengevoegd.

In de zes liveshows tot kerst zullen telkens twee kandidaten afvallen (dus één per coach). De kijker heeft daarin een stem, dat wil zeggen: de twee meest favoriete kandidaten per coach gaan zeker door. De coach zelf beslist wie er afvalt. Deze resultshow is weer te zien meteen na De TV Kantine, dat gesandwicht staat tussen de liveshow en de The Voice of Holland: the Results.

Zie ook:
- Alle berichten over The Voice of Holland
- Dit zijn de 24 kandidaten uit liveshows The Voice of Holland
- Liveshows The Voice of Holland goudmijntje voor RTL
- Liveshows The Voice met Martijn Krabbé en Wendy van Dijk

14 Reacties // Reageer

14 thoughts on “Liveshows TVOH: Coaches om en om, Winston in Red Room

 1. Bernie Duijn

  Ben benieuwd wat voor een rol de coaches hebben in de liveshows. Ze zouden toch ook mee gaan zingen?

    /   Reply  / 
  1. Wim

   Nou, die rol is inmiddels duidelijk. Ze bepalen, op 2 kandidaten na, alsnog wie er doorgaan naar de volgende show. Ik had me dit toch iets anders voorgesteld als de kijker mocht gaan stemmen.

     /   Reply  / 
 2. noname

  Ze zouden toch al bij de battles al meezingen, de coahes?

    /   Reply  / 
 3. Chris

  Snap ook niet echt dat ze Winston gekozen hebben. En ik zou eerlijk gezegd die Bart Boonstra ook niet echt fijn vinden om te zien in de Red Room. Die Thomas daarintegen, lijkt mij wel geschikt, alleen dan in de reclames op internet. En dan Wendy en Martijn afwisselen in de Red Room, om de kandidaat ofzo.

    /   Reply  / 
 4. Sander

  Huh, maar na kerst zijn ze nog steeds met 12 kandidaten over terwijl X Factor in januari/februari moet beginnen. Hoe gaan ze dit doen?

    /   Reply  / 
  1. Stefan

   Er zijn dan inderdaad nog 12 kandidaten. Drie per coach. In de liveshows na de kerst zijn alle 4 de teams tegelijk. Elke week valt er van elke coach 1 kandidaat af. Dus 1 liveshow met 12 kandidaten, dan de halve finale met 8 kandidaten en dan de finale met 4 kandidaten.

     /   Reply  / 
 5. Sven van der Mann

  Ik vind het jammer dat Wendy van Dijk erbij wordt betrokken. Ik vind haar eerlijk gezegd gewoon niet goed genoeg voor shows. Het irriteert.
  Had John Williams erbij betrokken.

    /   Reply  / 
 6. Mirelle

  Dus de overige coaches zijn ook niet aanwezig om “te jureren” ?
  Daar ben ik dan weer wel heel erg benieuwd naar, Herman, weet jij het? Grt.

    /   Reply  / 
  1. Martijn

   Tuurlijk zijn alle choaches aanwezig bij de liveshows!

     /   Reply  / 
  2. Herman Roggeveen Auteur

   Stond niet expliciet in persbericht maar zou heel raar zijn als niet alle coaches present zijn.

     /   Reply  / 
 7. Wim

  Ik had niet verwacht dat onze stem alleen maar telde voor in feite 2 kandidaten en dat de anderen dan alsnog weer zouden worden gekozen door de coaches, of heb ik iets gemist? Nu is de kans aanwezig dat juist degenen met de minste stemmen toch door zijn. Ik vind het maar een vreemde gang van zaken.

    /   Reply  / 
 8. shanniva

  ben waarom doe je eingelijk mee je bent toch de beste. als ik de jury was zei ik al van ben je heb gewonnen

  PS:ik woon ook in hoorn en ik fiets altijd langs jouw tatoe shop

    /   Reply  / 
 9. lucca

  rodnie is goed

    /   Reply  / 
 10. lucca

  chrisssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>