Terugkeer coaches in TVOH 2011 niet vanzelfsprekend

Never change a winning team. En in die zin zou je verwachten dat Angela Groothuizen, Nick & Simon, VanVelzen en Jeroen van der Boom gewoon weer komen opdraven voor The Voice of Holland 2011, welke gepland staat voor na de zomer. Niets is minder waar, vertelt Jeroen van der Boom zondag in Life4You. Het is niet vanzelfsprekend dat alle coaches opnieuw hun medewerking verlenen aan de RTL-hit.

“Ja, The Voice of Holland komt in 2011 weer terug. Maar ik weet niet of wij er allemaal bij zijn. We zijn allemaal artiesten die geregeld optreden en plannen hebben voor volgend jaar. Nu al is er af en toe een stoel leeg, excuus daarvoor. Maar we moeten soms spelen.” Afgelopen vrijdag liet VanVelzen verstek gaan vanwege zijn theatertoer, waarvan de data al eerder zijn vastgelegd.

Van der Boom: “Als het past in het schema, dan is dit het leukste om te doen. Ook het moeilijkste, maar het is leuk om te werken met mensen die ambities hebben. Als we gevraagd worden en het kan, ben ik er weer bij.”

Voor de lopende reeks van The Voice of Holland heeft producent Talpa verschillende artiesten benaderd. Ook de huidige coaches zeiden niet meteen ‘ja’ bij het verzoek van deelname. In de afgelopen weken is al bekend geworden dat onder andere Trijntje Oosterhuis en Anouk bedankten voor het baantje als coach.

Zie ook:
- Alle berichten over The Voice of Holland
- The Voice of Holland eindigt voor Wiep en Kevin
- Caro Emerald blij met The Voice; Laura Jansen fan van Ben
- Trijntje Oosterhuis bedankte voor The Voice of Holland
- NLpop: Anouk bedankte voor baantje coach in The Voice of Holland

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Terugkeer coaches in TVOH 2011 niet vanzelfsprekend

 1. Martijn

  Vind dat het programma na de audities toch een heleboel steken heeft laten vallen. Ik ben benieuwd of dit programma het tweede seizoen ook nog wel zo leuk is. Format moet op de audities na dan wel wat veranderingen ondergaan.Jeroen van der Boom mag er wat mij betreft als eerste uit!

    /   Reply  / 
 2. Juize

  Het begon allemaal leuk, maar het eindigt toch als minder leuk en soms een beetje overdreven. Hoe Jeroen zijn keuze bekend maakte afgelopen vrijdag was een beetje te erg overdreven en het leek Popstara wel.

  Hoewel een 2e seizoen veel te snel gaat komen, denk ik dat het goed is het programma fris te houden en er dan een nieuwe jury neer te zetten. Misschien vormen Trijntje, Do, Guus en Marco een leuke jury.

    /   Reply  / 
 3. Ron

  Waarom kunnen ze het niet gewoon bij één succesvol seizoen houden ipv weer uit te gaan melken?

    /   Reply  / 
  1. Martijn

   Omdat het ontzettend dom van je zou zijn als je dat zou doe. Er is geen reden om geen 2e seizoen te beginnen. En het zou raar zijn als je een format internationaal wil verkopen, terwijl je het zelf maar bij 1 seizoen houdt: niet echt geloofwaardig.

     /   Reply  / 
 4. Lina

  Alle coaches vind ik goed..die mogen blijven Nick & Simon, Van Velzen en Angela..alleen Jeroen mag voor mijn part weg! Vervang hem maar door K3, Ilse DeLange, Marco Borsato of iemand anders!

    /   Reply  / 
  1. Timo

   K3???? Weet je het zeker????

     /   Reply  / 
   1. willempie

    Ze zijn met z’n drieen en zingen in het bos?
    3K-bouters!

      /   Reply  / 
 5. Timo

  Ik vind het een goed format, maar ik heb eigenlijk op de series premiere na geen 1 aflevering helemaal gezien. Om de reden dat ik het gewoon niet 2-3 uur volhoud om naar 1 show te kijken, die ook prima in 1 uur kan met een 30 minuten results show de volgende dag.

  Daarom hou ik van American Idol. De supersized episodes zijn nog steeds maar max 2 uur incl. commercials, wat neerkomt op max. 85 minuten excl. commercials. Ik volg het huidige seizoen van The X Factor UK ook (verder alleen het 1ste seizoen 6 jaar terug helemaal gevolgd), en ook daar ben ik binnen 20-25 min klaar met de 1-uur live results show. Veels te veel filler.

    /   Reply  / 
 6. Stefan

  Tuurlijk moeten er nieuwe komen. Maar wel mensen die kunnen praten dus dan wordt het al gauw moeilijk. Ik snap nu al sowieso niet hoe een Nick & Simon anderen moeten beoordelen. Beginnen ze zangtechnieken en weet ik veel wat. Dan denk ik wie zijn jullie nu eigenlijk? Niet erg hoor dat jullie simpele liedjes zingen voor een Frans Bauer publiek maar goed ga dan ook niet oordelen over mensen die niks meer en minder zijn dan jullie. Daarnaast is na de eerste stoeldraai afleveringen er niet veel meer aan en het zakt in naar een popstars niveau. Voelde me de afgelopen aflevering behoorlijk belazerd. Je zit te kijken en alles wordt met veel tam tam gepresenteerd maar het is allemaal niks. En dan steeds dat commentaar: Oooh wat ben jij gegroeit. Pfff er wordt wat afgegroeit maar niet heus. Als laatst wil ik nog even zeggen dat iemand die zingt met een gitaar iemand is die zingt met een gitaar en iemand die mooie liedjes zingt achter een piano iemand is die goed is in liedjes zingen achter een piano. Maar nee hoor, gitaar moet weg, piano moet weg en het moet lekker 13 in een dozijn worden. Laat mensen doen waar ze goed in zijn!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>