Liveshows The Voice of Holland; waar zit nu de verrassing?

The Voice of Holland gaat het laatste stadium in: de liveshows. Waar de talentenjacht zich tot op heden in elke fase heeft weten te onderscheiden, is de vraag nu wel geworden hoe Talpa de liveshows anders aanpakt dan bij een Idols of X Factor. Enkele weken terug is al verklapt dat de coaches in elk geval met hun protégés zullen optreden. Sowieso is er elke week een live band. En het stemmen zal iets anders verlopen dan bij de andere talentenjachten. Hoe The Voice of Holland Live verder zal verrassen, kunnen we vanaf vanavond zien.

Sowieso treedt Ben Saunders weer op, die door velen nog zal worden aangemerkt als de gedoodverfde favoriet voor de overwinning. Vooral gebaseerd op zijn eerste auditie met Use Somebody, dat hem tienduizenden online vrienden opleverde en zelfs een poster in de Hitkrant. Maar in The Battle was hij al niet zo verbluffend goed meer als in die eerste ronde – of hij kon gewoon niet tegemoetkomen aan de torenhoge verwachtingen. Wat ook haast wel ondoenlijk moet zijn. Desalniettemin kijk ik toch weer uit naar zijn optreden.

Vanavond zijn het de twaalf kandidaten van Nick & Simon en VanVelzen die uit moeten komen. Volgende week gaan de talenten van Jeroen van der Boom en Angela Groothuizen dan het podium op. Van elke coach valt één kandidaat af, dat dan weer wordt bepaald door de coach zelf. Het publiek mag wel twee acts van elke coach veilig stellen door middel van televoting. De om-en-om-verdeling qua optredens blijft zo tot aan kerst. Daarna worden de twaalf overgebleven acts samengevoegd, zodat er in januari elke week vier kandidaten afvallen tot de finale van 21 januari.

Een coach kan dus in principe redelijk zijn eigen programma afwerken. In The Voice of Holland geen sing-off’s tussen de twee kandidaten die de minste stemmen kregen. Maar alleen de twee favorieten zijn door, de rest valt stapsgewijs af. Ik denk dat met name VanVelzen het zwaar gaat krijgen, aangezien in zijn clubje het meeste talent lijkt te zitten. En hij dus al heel snel in vlees van uitstekende kwaliteit moet gaan snijden.

Ik heb er zin in! The Voice of Holland heeft me al zo veel plezier gegeven de afgelopen zeven weken, ik ben er van overtuigd dat Talpa ook deze liveshows naar een hoger plan heeft weten te tillen. Martijn Krabbé krijgt in elk geval versterking van Wendy van Dijk en Winston Gerschtanowitz. Vergeet verder vooral niet mee te twitteren door de hashtags #tvoh en #zappen te gebruiken. Veel plezier allemaal!

The Voice of Holland Live, 20.30 uur (uitslag +/- 22.45 uur), RTL 4

Zie ook:
- Alle berichten over The Voice of Holland
- Liveshows TVOH: Coaches om en om, Winston in Red Room
- Dit zijn de 24 kandidaten uit liveshows The Voice of Holland
- Liveshows The Voice of Holland goudmijntje voor RTL
- Liveshows The Voice met Martijn Krabbé en Wendy van Dijk

23 Reacties // Reageer

23 thoughts on “Liveshows The Voice of Holland; waar zit nu de verrassing?

  1. Nick

    Iemand een foto van het decor???

      /   Reply  / 
  2. loek

    Herman, misschien dat ik iets gemist heb, maar volgens mij zijn er nog 6 kandidaten per coach over….

      /   Reply  / 
  3. sleurhutje

    Uit gekauwde hap weer van Rtl niks origineel gewoon weer een talentenjacht

      /   Reply  / 
  4. Tino

    Zal wel weer lekker uitlopen allemaal.

      /   Reply  / 
    1. Guus

      Ze krijgen anders allemaal maar 1 1/2 minuut om hun nummer te zingen, maar net zoals ook bij veel andere programma’s te zien is, is het ook hier weer duidelijk dat de zendtijd verder wordt gevuld met veel gewauwel. Jammer is dat toch.

        /   Reply  / 
  5. Jeroen

    Take That treedt op bij de liveshows van The Voice of Holland.

    De Britse band, die zich herenigde met Robbie Williams en er een tournee tegenaan gooit, heeft toegezegd in het succesvolle programma te gaan zingen.

    Bij welke liveshow de vijf mannen, die wereldberoemd werden met hits als Back for Good, Everything changes but you en Babe hun opwachting zullen maken, is nog niet bekend.

    Bron: telegraaf

      /   Reply  / 
  6. me

    Rtl is dan goed bezig met optredens tijdens liveshows. redelijk grootte internationale sterren. ook bij sytycd bijv een taio cruz

      /   Reply  / 
  7. Richard

    Wow wat een geweldig decor. nog mooier dan bij x factor. Oogt erg brits! :D

      /   Reply  / 
  8. Loes Vrouwe

    heeey Ben,

    ik ben ven van jou
    je moet er zeker in blijven
    en de finale winnen
    en zing wel goed 17 dec. hee!!
    dan zit ik in het publiek

    loes

      /   Reply  / 
  9. nic

    ben,dean nog even en de hele familie saunders op tv ziet er uit als de tokkies een aantal jaar gelee zouden de saundertjes ook een kerst cd gaan maken

      /   Reply  / 
  10. Flakin

    Durf NOOIT meer iets te zeggen over hoe lang Popstars uitloopt!! TVOH loopt 50 minuten uit… Ik hoop dat dit eenmalig is.

      /   Reply  / 
    1. Nick

      De reguliere show liep niet, alleen de uitslag. SBS6 krijgt het zelfs voor elkaar om gemonteerde afleveringen uit te laten lopen, dus voorlopig blijen we nog wel even zeuren over SBS6 :D

        /   Reply  / 
      1. Nick

        liep niet=liep niet uit

          /   Reply  / 
  11. Wim

    Zo, dus dit noemt de Voice of Holland de kijker laten stemmen? Wat een blamage! Voor 2 van de 6 acts geldt dit en de anderen worden alsnog gekozen door de coaches, zodat degenen met wellicht de minste stemmen toch doorgaan. Dit gaat helemaal nergens over. Als men dan nog de 2 met de minste stemmen tegenover elkaar zou zetten, voila, maar dit is ronduit absurd!

      /   Reply  / 
  12. Richard

    Waarom mocht pearl 2x optreden, niet eerlijk tegenover andere kandidaten!!!!

      /   Reply  / 
    1. Wim

      Inderdaad, maar de manier waarop onze stemmen zijn gebruikt zijn dat toch ook niet? Ik heb toch een wat vreemd gevoel over gehouden aan deze gang van zaken.

        /   Reply  / 
  13. rene van Dijk

    Weet iemand hoe het nummer heet dat door Pearl werd gezongen?

      /   Reply  / 
    1. Flakin

      1e liedje: Bad Boys van Alexandra Burke
      2e liedje: The Climb

        /   Reply  / 
  14. Wim

    Ik had niet verwacht dat onze stem alleen maar telde voor in feite 2 kandidaten en dat de anderen dan alsnog weer zouden worden gekozen door de coaches, of heb ik iets gemist? Nu is de kans aanwezig dat juist degenen met de minste stemmen toch door zijn. Ik vind het maar een vreemde gang van zaken. Wist iemand hier dat dit zo zou gaan?

      /   Reply  / 
  15. Hans Vogels

    Wie zijn nu eigenlijk naar huis gestuurd?

      /   Reply  / 
    1. Wim

      Kiki, Davy en Joshua.

        /   Reply  / 
  16. maria

    Dat deze jury bepaalt wie er naar huis worden gestuurd, heb ik geen moeite mee. De invloed die de kijkers (lees stemmers) hebben is voldoende. 4 kandidaten die door de kijkers gekozen worden gaan sowieso door. Het is sneu als je naar huis moet, maar kan niet anders. Er zijn alleen maar goeie zangers en zangeressen. Het onderscheid wordt gemaakt door de andere kwaliteiten. Dat Jennifer Ewbank zoveel kritiek krijgt omdat ze door gaat vind ik onbegrijpelijk. Iedereen moet kunnen zien dat zij werkelijk alles bezit om een grote ster te kunnen worden. Net zoals een Ben Saunders, Lenny en nog een paar anderen. Alleen degene die een hit scoort die zal het waar maken. We wachten af.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>