Workshops internationale acts op X Campus van X Factor

Vrijdag begint RTL aan de tweede fase van X Factor: de X Campus. Hierin wordt het aantal kandidaten verder gefilterd aan de hand van nieuwe auditierondes. In de eerste uit vijf afleveringen staat de chorusline centraal, daarna volgen workshops en andere trainingen.

De kandidaten krijgen een pittige mediatraining van Radio 538 DJ Ruud de Wild, een workshop van de Engelse zangeres Eliza Doolittle, ze ontvangen zangtips van de leadzanger van de Britse band Scouting for Girls, Roy Stride, en de Amerikaanse danser en choreograaf Dan Karaty geeft een workshop performance en presentatie op het podium.

Ook volgt de verdeling van welk jurylid met welke categorie aan de slag maakt. En laten de juryleden zich afzonderlijk bijstaan door vrienden uit het vak. Angela vindt steun bij zangeres Berget Lewis, Eric krijgt hulp van muziekproducent en –partner Jochem Fluitsma, Stacey wordt vergezeld door musicalster en Idols 1-winnaar Jamai en Gordon heeft zangeres Glennis Grace uitgenodigd als klankbord.

RTL kondigt verder aan dat de liveshows op vrijdag 8 april beginnen. Hoeveel er daar van zijn, is niet bekendgemaakt. Al gok ik dat eind mei, hooguit begin juni, de finale is te zien.

Zie ook:
- ‘Angela ontfermt zich over gewilde groepen bij X Factor’
- Ruud de Wild invaller voor Gordon liveshows X Factor
- X Factor 2011: Juryleden blazen hoog van de toren

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Workshops internationale acts op X Campus van X Factor

  1. Anoniem

    Er was eerder gezegt door RTL dat er 10 liveshows zouden zijn, t/m 10 juni is dat dus.
    (totaal 20 afleveringen, 5 auditie, 5 x-campus, 10 liveshows)

      /   Reply  / 
  2. rtd

    t zal eens niet dat Dan Karaty mee doet…. pff wordt zo moe van die man…

      /   Reply  / 
  3. peter fredrix

    hello people bij X factor het 4e seizoen dus bij X factor 2011! telt geen 20 maar 18 afleveringen wand de 2 uitzendingen naar de liveshows zijn dr dit jaar niet en trouwens nog 14 weken endan weten we eindelijk wie X factor 2011! wint en die grande finale is waarschijnlijk op vrijdag 3 of 10 juni 2011 live vanuit studio 22 op het mediaPark te hilversum in diezelfde Studio vinde overigens ook de liveShows van Sterren Dansen op Het ijs! & Popstars en nee niet Holland”s Got Talent! wand van die populaire show zijn de liveShows vanuit studio 24 iets verder dat was het ook al wel toen deze show nog bij SBS6 tezien was en nog door Gerard joling werd gepresenteert

      /   Reply  / 
  4. Martijn

    Finale x factor is op 10 Juni!

      /   Reply  / 
  5. vinn

    Je hebt toch zeg maar nu de X-campus, en dan de jury visits 1 aflevering waarin pas de verdeling komt

      /   Reply  / 
  6. Hanneke

    Er zijn dit jaar geen jury visits! Zit bij de x campus inbegrepen nu

      /   Reply  / 
  7. PINHEAD

    Jammer dat de Jury Visits er niet meer zijn, maar gelukkig wel 10 liveshows! Dat betekent geen dubbele exits meer!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>