Stacey Rookhuizen: X Factor 2011 beter dan vorig jaar

De boegbeelden van X Factor moeten volop aan de bak deze week om promotie te maken voor het nieuwe seizoen dat vrijdag begint. Nog lang niet iedereen is in de modus om er eens lekker voor te gaan zitten na het epos dat The Voice of Holland heet. Bovendien is de concurrentie sterk van Flikken Maastricht en de comeback van Sterren Dansen op het IJs. Stacey Rookhuizen probeert de kijker er van te overtuigen toch vooral op RTL 4 af te stemmen door te stellen dat de 2011-serie veel beter is dan die van vorig jaar.

“Van mij mag X Factor heel het jaar doorgaan”, vertelt het jurylid in Life4You. “De opening van het seizoen is dit jaar fantastisch. Ik ga er niets over zeggen, maar ik vind het nu al beter dan vorig jaar. X Factor is ontspanning. Het is dit jaar gewoon weer te gek.”

Waar X Factor in het verleden in de markt werd gezet als een talentenjacht waarbij het niet alleen een strijd tussen de kandidaten is maar ook bij de juryleden, lijkt RTL dit jaar het accent te leggen op het verschil bij de kandidaten. “X Factor is de talentenjacht waaraan iedereen mee kan doen. Dat maakt dit programma uniek”, draagt Stacey haar steentje bij aan de beeldvorming. Bij The Voice of Holland kwam alleen het puikspuikje van de kandidaten op tv.

Nieuw dit seizoen is dat de eerste audities plaatsvinden in de Heineken Music Hall en niet langer in een hotel in het land. “Alle auditanten nemen zelf een muziekband mee. Je hoort gelijk of het een goeie band is of niet. Soms vraag je je af wie het in hemelsnaam heeft ingespeeld!”

Zie ook:
- Video: Eerste promo X Factor 2011
- Gordon ziet zichzelf wel Villa Felderhof maken
- X Factor 2011 met wereldhit-zanger Sebastiaan Westerhout
- Sterren Dansen op het IJs begint gelijktijdig met X Factor

18 Reacties // Reageer

18 thoughts on “Stacey Rookhuizen: X Factor 2011 beter dan vorig jaar

  1. mark nijmegen

    ben klaar met X-factor en alle positiviteit…. Ga lekker sterren dansen op het ijs kijken

      /   Reply  / 
    1. Nick

      Och gut, daar is onze SBS-fan weer.

        /   Reply  / 
      1. Lisz

        Haha Sbs magnaat. Ik heb the voice of holland v.a de battle links laten liggen. X-Factor spreekt mij toch meer aan.

          /   Reply  / 
      2. klaas

        zal zo zijn , maar ik kruip niemand in zn kont

          /   Reply  / 
  2. gorr

    X-factor gaat denk ik gewoon goed scoren. Ik gok tussen de 1.5 en 2 miljoen mensen. The Voice heeft sowieso een breder publiek. EN is wat serieuzer.. Xfactor is vlotter, jonger en hipper. Als ze 1.5 miljoen scoren, zijn ze denk ik al tevreden.

      /   Reply  / 
  3. kokkie

    IK GA IEDERGEVAL KIJKEN oeps caps ben toch meer rtl kijker . ps john de mol je moet rtl kopen nu dat het goed gaat

      /   Reply  / 
  4. Nick

    Ook ik ga het kijken. Maar hou mn hart vast voor de kijkcijfers.

      /   Reply  / 
  5. PigBag

    Daar is ie weer. Het standaard verhaaltje wat we ieder jaar horen. Ieder jaar is ‘t beter dan vorig jaar. Standaard marketing-praat waar toch veel mensen in trappen.

    Ik denk trouwens dat de kijkcijfers hoger zullen liggen dan veel mensen verwachten. M’n voorspelling is 2,3 miljoen. De talentenjacht-hype is nog lang niet voorbij.

    En kokkie, RTL is niet te koop dus ‘t slaat nergens op wat je schrijft.

      /   Reply  / 
    1. Sander

      Dat zeggen ze om nog maar eens duidelijk te maken hoe slecht het vorig jaar was.

        /   Reply  / 
  6. klaas

    ach ja, ik hoop dat iemand er eens iets mee doet. ik kan heel nederland voorstellen aan een surinamer[echt een zwarte he!] maar zingt hazes gelijkwaardig, net als de meeste meezing artiesten trouwens.ff van de hak op de tak heb je bv A hitler[die nare man] door hem zien doen. je moet er van houden. maar een neger die adolf doet, je moet er bij geweest zijn……….dan kom je volgens mij toch een stukje,stuk dichter bij humor cq waar nederland op zit te wachten.ben nog niet eens zn agent maar wat hier op de ned tv rondparaciteerd moeten we onderhand wel een beetje genoeg van hebben! wie ben ik groetjes klaas

      /   Reply  / 
  7. klaas

    tjonge tjonge tjonge als ik als eenvoudig domme nederlander een kans zou krijgen voor iets van een programma op de nederlandse beeldbuis met alle comercie er om heen[laat wendie van dijk maar even rondhuppelen] knalt deze kansloze jongeman toch 3mljoen per week op tv. maar ja ,ik ben niet geboren als de zoon van ron brandsteder. een klein kruiwagentje zou al genoeg zijn toch?
    groetjes klaas.

      /   Reply  / 
  8. klaas

    ps.maar iedereen is bang voor een beetje normale nederlandse tv tenminste als het gaat over eerlijkheid.laat aub simpel mij of iets wat tussen de dorpsgekken van man bijt hond[goed prog trouwens] en zilver lepel slikkers staan.
    neem maar eens een risico.

      /   Reply  / 
  9. Tember

    Ik ben bij één van de opnames in de HMH aanwezig geweest en kan vertellen dat het talent absoluut niet meer is dan vorig jaar. Alle kandidaten die ik heb gezien vielen zwaar tegen en ze lieten mensen doorgaan waarin ik persoonlijk geen kwaliteit zag. Er zat niemand bij waarvan ik dacht: ‘Wauw, dat was goed’.

      /   Reply  / 
    1. Lisa

      Ik ben óók in de HMH geweest, net als vele anderen, en ik weet niet wanneer jij er was, maar ik zag wél veel talent. En vergeet niet dat het nu voor honderden, of misschien duizenden, mensen word geauditeerd(hoop dat ik het goed schrijf). Let op, X-Factor gaat jou en ons allemaal weer verbazen.

        /   Reply  / 
  10. Maria

    Als trouwe kijker naar talentenshows vanaf het eerste uur (op popstars na) haak ik dit keer toch echt af. Heb enorm genoten van The Voice. Met name de jury was een verademing. Geestig en vakkundig. Als ik nu de flitsen zien van de programma’s van de X factor met dat overdreven gegil van Gordon, krijg ik een enorme tegenzin.Brrrr. Aan dat afzijken van de kandidaten door Gordon heb ik echt geen behoefte. Nee voorlopig wijk ik wel uit naar Flikken Maastricht. Wacht wel tot er weer een talentenshow van the Voice komt.

      /   Reply  / 
  11. klaas

    kom op nou mensen, het is gewoon weer 13 in een dozijn.
    dansen,schaatsen afslanken schilderen je hond opvoeden en zo kan ik nog wel even doorgaan met sterren.
    als die mensen nu sterren waren maar tjongejonge jonge in deze comerciele poep willen willen wij als inteligente nederlanders toch niet trappen.
    laat dit aan de amerikanen over daarbij kun je zoiets nog voorstellen met een iq van gemideld 87.
    mischien schat ik mezelf wel iets te hoog in maar dit kan ik ook maken en beter.maak iets echts[hulp nodig]?
    ps weten wat nog hetdichtst in de buurt komt jullie zullen lachen want de precentatrice heeft ook al weer af gedaan door een beetje ster alures te krijgen…………….boer zoekt vrouw maar op 1 man bij hond. teminste geen slappe aftreksels van van de amerikaanse ”super shows”

      /   Reply  / 
  12. klaas

    ps maak maar eens echte sensatie tv.maar daar zijn de grote namen mol en ende veel te bang voor, die hoeven alleen maar rente van rente rekening te halen om zeer confertabel te kunnen leven.[lafjes omdat ze toch al binnen zijn dus].kom op mensen we leven in nederland,daar moet toch een beetje meer kunnen.moeten de armen
    die toch al geen kans bij de tv hebben het dan doen? kom je eerder weg een mislukte bankoverval, maar zit je daarna wil in het hvb naar poep met dansen op het ijs te kijken. groetjes klaas

      /   Reply  / 
  13. Claudia

    Stacey = THE BEST Xxx ilovexfactor

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>