RTL: Kijker wordt verrast bij vijfde liveshow X Factor

Let’s Go Crazy. Dat is het thema dat aan de liveshow van X Factor is gehangen vanavond. De overgebleven kandidaten lijken op de proef te worden gesteld, want als we het persbericht van RTL mogen geloven worden ze allemaal uit hun comfort zones gehaald. “Dat gebeurt ook met de songs waarmee de talenten optreden, dat worden allemaal niet voor de hand liggende keuzes”, aldus RTL.

Nog acht kandidaten maken kans op de overwinning, waarbij Angela Groothuizen al haar drie groepen nog in de race heeft. Eric van Tijn kan alleen nog winnen met Rochelle, die dan wel meteen geldt als één van de favorieten.

In de resultshow heeft RTL gezorgd voor muzikale omlijsting door De Jeugd van Tegenwoordig, die met hun lekker gekke nummer Get Spanish voor de dag komen.

X Factor, 20.40 uur, RTL 4

Zie ook:
- De Jeugd van Tegenwoordig morgen in X Factor
- Caro Emerald treedt op in X Factor
- Vierde liveshow X Factor met thema Dancing Queen
- Alexis Jordan morgen in derde liveshow X Factor
- Tweede liveshow X Factor: Remember the Time met R. Kelly
- Liveshows X Factor; zorgen kandidaten voor vuurwerk?

16 Reacties // Reageer

16 thoughts on “RTL: Kijker wordt verrast bij vijfde liveshow X Factor

  1. Rob

    Artiesten in de resultshow zijn ook niks meer. Vorige week al Gordon, nu deze troep. Volgende week de nieuwe single van Gerard Joling?

      /   Reply  / 
    1. Nathan

      Mee eens, vorig jaar ”grotere” artiesten zoals Cheryl Cole, Alexandra Burke etc. En dit jaar? Jaap, Gordon , JvT, en oja Alexis Jordan die er ook een potje van maakte. Jammer.
      Zou het budget langzaam op zijn ofzo?

        /   Reply  / 
  2. Michael

    Heb 2 weken geleden met het figureren geholpen in de tussen filmpjes. Kreeg mee dat het allemaal last minute werk is. Dit jaar is verloopt de productie onzettend last minute. Denk dat ze wel het budget hebben. Alleen denk ik dat ze te laat waren met het regelen van “grote artiesten”. Het is natuurlijk erg zielig als je een LA the voices en Jeugd van Tegenwoordig in een RTL show hebt

      /   Reply  / 
  3. Jeroen

    Volgens mij was R Kelly er?

      /   Reply  / 
  4. Richard

    Dacht dat Caro Emerald onlangs ook nog aangekondigd werd voor een XFactor show? Wat is daarmee gebeurd dan?

      /   Reply  / 
    1. Sander

      Dit bericht was fout. Caro Emerald komt pas op 27 mei, heeft ze zelf bevestigd op haar Twitter.

        /   Reply  / 
  5. thom

    over paar weekjes op 3 juni is de laatste x factor! uitzending van seizoen 4 live show 9 endan weten we eindelijk op die vrijdagAvond tegen 23:50 wie het 4e seizoen wint en wie met de tilte winnaar van X Factor 2011! naar huis gaat ik hoop op Tim of Ed

      /   Reply  / 
  6. vinn

    Mijn top 4 bestaat toch echt uit de 3 groepen van Angela… wel plekje daar Rochelle tussen krijgt ben ik het nog niet over uit.

      /   Reply  / 
  7. samantha

    tim is wel terecht eruit . maar vond het zowiezo erg slecht dit keer kwa zang allemaal .Maar van mij mag nu ook wel ed eruit pff heb wel eens die geschreeuw van hem gehoord hoor .

      /   Reply  / 
  8. Jan Jansen

    Tim was gehyped, maar viel nu echt helemaal door de mand. Jammer, want hij is gewoon gebruikt. Zijn eerste auditie was goed, maar toen flopper Gordon zich ermee begon te bemoeien ging het snel bergafwaarts.

      /   Reply  / 
    1. samantha

      dat ben ik niet helemaal mee eens want gordon had dit nummer zelf niet gekozen hoor . dat hij zelf gedaan omdat hij onzeker tiener is . en volgens mij niet verleken wilt worden met justin bieber . en de jeugd veral als ze 16j zijn nemen niet alles aan . rocelle daar op tegen das een talentje

        /   Reply  / 
  9. Chantal

    Nou wat mij betreft gaat Rochelle X factor winnen.
    Jeetje wat een geweldige goeide stem heeft die meid zeg.
    Terech dat Tim eruit is, hij heeft echt wel talent maar hij moet er eerst voor zorgen dat zijn stem goed is.
    Hij had beter een jaartje kunnen wachten.

      /   Reply  / 
  10. Louise

    Talent heeft niets met leeftijd te maken, denk maar eens aan dat piepjonge Engelse meisje Connie Talbot dat op 6[jarige leeftijd mee deed aan BGT en 2e werd achter en opera zanger. Dit meisje is nu 10 en wordt beschouwd als éém van de beste zangeresseb ter wereld. En zij heeft geen last van een zgn comfort-zone, zij beheerst alle stijlen, zelfs klasiekers als Ave Maria tot en met nummers van de beatles, Bob Marley en Witney Houston etc.
    Dus het is terecht dat Tim er uit ligt., en dat terwijl die toch tweeenhalf keer ouder is bij deze talentenjacht dan haar toendertijd. Er zijn wel meer kinderen die hoge ogen scoorden bij talentenjachten en allemaal een stuk beter en professioneler dan im, den aan Katlyn Maher 4, Hollie Steel 10, Nathalie Okri 10, Shaheen Jafargholi 12, allemaal toptalenten en die het ook internationaal min-of-meer gemaakt hebben.
    Ook dat Ed er nog in zit snap ik niets van. Ik vermoed dat veel mensen toch uit meedelij, alsof ze een goed doel steunen, op hem hebben gestemd. Ed is wel goed, maar op een heel klein gebiedje. En buiten dit gebiedje valt hij ook direct door de mand. Degenen die er nu nog in zitten, op Ed na dan, daar vind ik het wel terecht van.
    Mijn persoonlijke favorieten zijn Sim-Ran, Adelicious en Rochelle.

      /   Reply  / 
    1. Louise

      Ik heb even een voorbeeldje op Youtube opgezocht van hoe het ook kan in de versxghillende comfort=zones (haar debuutalbum is al op 6-jarige leeftijd opgenomen)
      Klik op mijn naam voor de link

        /   Reply  / 
  11. samantha

    die reactie’s nadat tim eruit was ‘ en alle 12jarige meisjes barsten in janken uit ‘ TJhaa … hij was gwn niet zo goed … al vond ik zijn haren zo totaal niet lelijk .. en die song van lady gaga ook hoor …

      /   Reply  / 
  12. thijs

    adlicious the best zou ik zeggen Queen was te gek elke week maken alleen zij er een feestje Rochelle is ook goed maar die kan nie echt een show geven omdatze dan steeds verlegen wordt en dat vind ik dom dus adlicious als je dit leest ik ga bij de finale (die jullie vast wel winnen) stemmen op jullie. maak er vrijdag weer een vet gaaf stuk van

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>