Gordon en Chantal als Hans Klok in promo Beat the Best

De eerste aflevering van RTL’s nieuwe zaterdagavondshow Beat the Best is pas aan het begin van het nieuwe tv-seizoen te zien. Maar boegbeelden Gordon en Chantal Janzen hebben nu al een promo opgenomen voor de auditieshow. Het nieuwe tv-duo is te zien als een soort Hans Klok, compleet met windmachine – waar Chantal al snel helemaal klaar mee is.

Uit de promo blijkt dat Beat the Best zich moet onderscheiden op niveau. Talent alleen is niet genoeg voor kandidaten, alleen de beste van de beste maken kans. Dat vergt dus goede redactie en scouting, des te opmerkelijker de kandidatenoproep op de programmasite.

Twee weken terug werd al bekend dat Angela Groothuizen in de jury van Beat the Best komt te zitten, zij neemt de categorie zang voor haar rekening. Naast Angela zitten twee andere juryleden die de categorieën variété en dans beoordelen. Het gerucht gaat, dat Jeroen van Koningsbrugge zijn debuut zal maken als jurylid voor de groep variété.

De promo en het inschrijfformulier van Beat the Best staan op de programmasite. RTL komt volgend tv-seizoen overigens ook terug met de auditieshows The Voice of Holland, The Voice Kids en X Factor.

Zie ook:
- Angela Groothuizen nog niet ingelezen bij Beat the Best
- Angela Groothuizen weer jurylid in Beat the Best
- Gordon en Chantal presenteren talentenjacht Beat the Best
- Angela Groothuizen mag wel blijven in The Voice Kids
- Angela: X Factor volledig vernieuwd terug op tv in 2013

17 Reacties // Reageer

17 thoughts on “Gordon en Chantal als Hans Klok in promo Beat the Best

  1. Tom

    Hoezo vernieuwend pfffff word nu al weer moe van het promofilmpje weeeeeeeeeer audities..

      /   Reply  / 
  2. Robin

    Overkill aan talentenjachten pff..

      /   Reply  / 
  3. Daan

    Overkill aan Gordon pff..

      /   Reply  / 
  4. Jeroen

    Zeker een overkill maar de promo laat wel iets anders zien dan alle andere talenten programma’s. Er zit wel humor in en het is niet zo strak. Daarnaast verwacht ik van het presentatie duo ook wel veel. Weet zeker dat het niet een 13 in dozijn programma wordt.

      /   Reply  / 
  5. rob

    is al zeker dat dit programma op zaterdagavond komt???.dacht op de vrijdagavond voor het nieuwe seizoen van tvoh?.

      /   Reply  / 
  6. Pieter

    Wat een waardeloze promo

      /   Reply  / 
  7. Martijn

    Ik zie totaal geen verschil met hollands got talent…… Daar zoeken ze uiteindelijk toch ook naar het allerbeste, alleen dan met een aanloop er naar toe.

      /   Reply  / 
    1. Bernie

      Die weg daarna toe, is juist waar het programma om draait, het resultaat maakt niet uit.

      Overigens is Beat the Best gewoon een mengeling van HGT met de jurering van het laatste seizoen van Het Beste Idee

        /   Reply  / 
  8. Craig

    Het is gewoon weer een schaamteloze rip-off van Talpa.

      /   Reply  / 
  9. Bouw124

    Top ik ben zo blij dat Zanger/Presentator ProgrammaMakker & sinds 8 jaar Jaar een top SuccesVol RTL Gezicht maar idd ook nog als Jurylid van de SuccesVolleTalentenjacht Holland”s Got Talent dat mega goed scoort nu de wisseling van Hotter Than my daughter! van Vrijdag late night om 22:30 uur naar DonderdagAvond Late Night om 20:30 bij RTL4 daarvan was afgelopen donderdag de 2e aflevering van Dit Huidige 2e Seizoen en strax vanaf Eind Augustus aan de Start van het GloedNieuwe TV SEizoen 2012 / 2013! en ik verwacht dan veel leuke Terug Kerende Programma”s maar ook heel wat nieuwe programma Fromat”s OA: de Nieuwe Show Beat the Best! vanaf ik denk 2e vrijdag in augustus iedere vrijdag primetime vanaf 20:30uur bij RTL4 vanaf 10 augustus volgens mij Dan is uit Eindelijk in Oktober de Start van het 3e Seizoen van the Voice of Holland! iedere vrijdag vanaf 20:30 uur bij RTL4 tevolgen dan begint dr ook nog een nieuwe serie bv zaterdagAvond dan om 20:00 uur word uitgezonden dat is de MannenVersie van Gooische Vrouwen endan is uit eindelijk in Februari de grande finale show van the voice of holland Seizoen3 dan begint waar ik ook zo veel van hou uit eindelijk in Maart 2013 eindelijk een nieuw seizoen met GloedNieuwe Reeks Afleveringen van start gaan namelijk dan zal dan de Aftrap zijn van het 2e Seizoen van The Voice Kids! endan daarna begint dan uitEindelijk in Mei 2013 naa een jaar weg geweest de succesVolleTalentenJacht X Factor! met een gloedNieuwe Reeks Afleveringen iedere vrijdag primetime vanaf 20:30 uur bij RTL4 dan zal daarna in oktober 2013 tijdens het TV Seizoen 2013 / 2014! dan zal dan de start van alweer het 6e seizoen van Holland”s Got Talent! Zijn Endan zal uit eindelijk in de 2e seizoens helft van het TV Seizoen 2013 / 2014! in Januari 2014 de start van het 4e seizoen van The Voice of Holland! ohjaa en en komend Najjar begint Bij RTL4 ook nog de Nieuwe KijkcijferHit Wat het zeker voor 100% gaat worden het nieuwe Programma Gordons Gastfornuis!

      /   Reply  / 
    1. JackAss

      Hahahah, wat is er met jou aan de hand??? Vroeger ingeënt met een pickupnaald?

        /   Reply  / 
  10. vinn

    Lijkt me wel een leuk progamma. Chantal en Gordon zijn 2 persoonlijkheden die het progamma dragen. Daarom zou het al anders zijn dan TVOH of Xfactor omdat de iets te gewoontjes martijn en Wendy het presenteren.
    Ik hoop trouwens dat Xfactor ook op de schop gaat om zich meer te onderscheiden van TvOH om te beginnen met ander presentatie duo bijv. Lieke van Lexmond en Jan Kooijman of Nicolette van Dam en Winston. In de jury dan Stacey, Do, Don Diablo en Eric van Tijn

      /   Reply  / 
  11. R

    Ben benieuwd naar de categorie Variete. Vraag me zeer af in hoeverre Zang en Dans vernieuwend gaat zijn.. Zien we weer mensen terug van The Voice? Dans gaat een combinatie van HGT en TUDB zijn. Jan Kooijman als 3e jurylis?

      /   Reply  / 
  12. el-g

    Ik krijg beetje circus gevoel door dit filmpje… denk wel iets anders dan Hollands Got Talent

      /   Reply  / 
    1. Martijn

      Hoe anders dan? Net als bij HGT wordt gezocht naar een uniek talent. Alleen met andere gezichten en een ‘beste idee van NL’ sausje, wat al genadeloos is afgeschraft door de kijker.

      Bij TVOH had je nog het nieuwe element van de draaiende stoelen en wordt echt gezocht naar een stem i.p.v. een idool/entertainer zoals bij idols en x factor.

      Verschil met HGT is wel heel miniem.

        /   Reply  / 
  13. JackAss

    Ach ja, waarom niet nog een talentenjacht erbij. Ben er voorlopig nog niet op uitgekeken. En met Gordon erbij wordt het vast en zeker weer lachen geblazen. En voor diegene die er een beetje uitgekeken raakt op talentenjachten, voor 10p/m kijk je alle zenders die je maatschappij aanbied :o ) Dan is er altijd wel wat leuks op tv! [email protected].

      /   Reply  / 
  14. beat the best

    Wel leuk een tallentenjacht met Chantal. Dat wordt smullen, die kan nogal raak uit de hoek komen.

    Ik ga kijken (en mn kids ook)

      /   Reply  / 
  15. Pingback: Angela, Jeroen en Timor in jury Beat the Best | Zappen

  16. Pingback: SBS met tv-zoektocht volkszanger in Bloed, Zweet & Tranen | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>