Jury X Factor tipt Haris voor overwinning

Schermafbeelding 2013-06-15 om 08.45.40Pas over drie weken is de finale van X Factor te zien en nu al tipt de jury een favoriet voor de zege: Haris. Dat kon gebeuren nadat Ali B vorige week zonder kandidaten is komen te zitten. Hij kan nu dus zonder eigenbelang de optredens becommentariëren en roemt Haris zodoende om zijn constante prestaties. In combinatie met zijn looks denkt Ali dat Haris wel eens zou kunnen winnen. Gordon haakt daar min of meer bij aan.

Gordon hoopt natuurlijk dat één van zijn groepen de talentenjacht wint. Dat is in vier seizoenen X Factor echter nog nooit voorgekomen, blijkbaar stemt Nederland toch liever op een solist. Mocht de categorie groepen dus niet winnen, dan hoopt Gordon dat Haris er met de winst vandoor gaat.

Gordon heeft echter nog Orpheus en B-Brave in de strijd. Met name die laatste groep lijkt erg populair; het gegil in de zaal door zogeheten braviours is luid en langdurig. Van alle kandidaten is B-Brave het meest succesvol in de charts en de groep heeft ook de grootste aanhang op social media.

Zie ook:
- X Factor strikt topproducer voor winnaar
- Clarissa eerste afvaller liveshows X Factor
- Gevoel van concertbeleving bij liveshows X Factor
- Kandidaten liveshows X Factor compleet
- Candy: Wat zullen mensen boos zijn na X Factor
- X Factor: Ali en Angela kiezen kandidaten liveshows

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>