The Voice vraagt succesartiest Janne Schra te auditeren

janne schraDe voorbereidingen voor het nieuwe seizoen The Voice of Holland zijn in volle gang. Het is geen geheim dat producent Talpa af en toe artiesten benadert voor een auditie bij wie de carrière in het slop zit. Maar daar is dit jaar toch een uitglijder gemaakt door Janne Schra voor een auditie uit te nodigen.

Janne was jarenlang de frontvrouw van Room Eleven, die in Nederland 100 duizenden platen verkocht. In 2010 is ze solo gegaan. Haar eerste album bereikte de tweede plaats in de Album Top 100 en is bekroond met de gouden status. Deze maand kwam haar tweede plaat uit, vorige week goed voor een achtste plek in de Album Top 100.

Toch kreeg Janne vorige week een sms-je. “Ik stuur je een berichtje met betrekking tot het volgende: Wij zijn bezig met de voorbereidingen van een nieuw seizoen van The Voice of Holland. Wij zouden het leuk vinden als je eens na zouden willen denken over een deelname aan dit seizoen. Ik hoor graag of je eventueel interesse hebt (natuurlijk ook als je absoluut GEEN interesse hebt). Vragen over contracten/muziek etc licht ik heel graag telefonisch toe. Bel mij anders even als tijd hebt.”

Janne heeft een screenshot van het bericht op haar Facebook geplaatst met de begeleidende tekst ‘Au…’

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “The Voice vraagt succesartiest Janne Schra te auditeren

  1. Eduard

    benaderd -> benadert

      /   Reply  / 
  2. Arno

    Hoezo au!!

    Ik denk dat de gemiddelde Nederland haar of haar band niet kent en dat dit voor haar (mocht ze dat willen) een grote doorbraak naar een groot publiek kan zijn.

      /   Reply  / 
  3. Cees

    Ik kende haar en de band in ieder geval niet.

      /   Reply  / 
  4. Patric ster

    Hoi ik ben patric, ik wist niet wie janne schra was. Dus zo bekend is ze niet, ik denk dat je juist trots moet zijn dat jij gevraagd werd, kijk naar ogene en charly luske en jij gaat met au reageren

      /   Reply  / 
  5. Bart

    Nog nooit van dat hele mens gehoord.

      /   Reply  / 
    1. Ray

      Geen liefhebber van muziek dus. Nou ja misschien op het luisteren naar een MP3-tje bij het stofzuigen na dan, of sky-radio natuurlijk ;-)

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>