Harm gaat vanavond weer ouderwets rocken in Idols

Rocking IdolsArme Harm, de rocker van Idols. Herinner je zijn uitspraak van volgende week nog? ‘Als het publiek me deze week doorlaat, zullen ze komende week een heel andere Harm zien.’ Maar het lijkt erop dat de Nijmegenaar dat niet kan waarmaken. Want het thema van deze week is rock. En dus zal Harm Jacobs wederom moeten doen waar hij goed in is. Uw redacteur is er vanavond live getuige van.
De afgelopen weken keek ik telkens naar de televisie-uitzendingen. Daar kreeg je natuurlijk prima beeld van wat de Idols presteerden, al rijmde het jurycommentaar niet altijd met wat ik net had gezien. Mogelijk ligt dat aan de beleving van iemand die er daadwerkelijk bij is, en het geluid dat de kijker thuis doorkrijgt.

En hoe leuk is het backstage-uurtje als je in de studio zit? Is het strontvervelend wachten, of biedt het een meerwaarde? Ik ben razendbenieuwd hoe leuk het is om als ‘klapvee’ daadwerkelijk in studio 22 op het Mediapark te zitten, ruim vier uur lang. Voor de zekerheid sla ik vandaag wel wat te drinken en te eten in, want stel je voor dat er een schandalig slechte en schandalig dure catering is?! Of erger nog: geen catering, maar vier uur lang de longen uit je lijf schreeuwen en niets kunnen drinken. Dat kunnen we natuurlijk niet hebben.

Morgen lees je hier een uitgebreid verslag van mijn Idols-avontuur, zo mogelijk met foto’s. Tot die tijd: rock on! Ik ga eens kijken of ik toepasselijke kleding in de kast heb hangen.

Lees ook:
- Een avondje Idols in de studio: klapvee zijn is leuk!
- Idols herhaalt 1-2′tje met Lucie Silvas
- Charissa valt af, kopploeg Idols III steeds duidelijker
- Nlpop.blog.nl: Idol Harm, bekend van Bambix

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Harm gaat vanavond weer ouderwets rocken in Idols

  1. Marc

    Plezier vanavond en let’s rock!

      /   Reply  / 
  2. Judy

    Ik denk niet dat Harm nog erg ver zal komen. In ieder geval niet in de top 5…
    daar is hij net niet goed genoeg voor, verder is het qua uiterlijk ook niet een echte idol, en met zingen alléén red je het niet, mijns inziens.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>