Pril liefdesgeluk in Idols verstoord: Ollie is exit

Bye bye Ollie du Croix. De hunk van deze Idols kreeg vanavond de minste stemmen van het publiek en moest de talentenjacht dus verlaten. Juist nu hij bij Idols een vriendinnetje had gevonden in de vorm van Tiffany. Bij de theaterrondes lieten de twee een oogje op elkaar vallen en vanavond openbaarden ze hun liefde. Dat prille liefdesgeluk is met de exit van Ollie ruw verstoord.

Ollie zong vanavond Gold van Spandau Ballet. Hoewel hij er zelf een goed gevoel over had, was de jury minder enthousiast. "Mja, ik heb toch genoeg fans", zei Ollie gekscherend toen hij weer op de kandidatenbank zat. Klopt, want voor Ollie wordt enorm gekrijst. "Zulke dingen moet je nooit zeggen", waarschuwde Gordon nog vlak voor de uitslag bekend werd gemaakt. "Het Nederlands publiek rekent je daar op af."

Dat bleek ook wel, want in de laatste minuten zat hij benauwd op een krukje, samen met Nigel en Mirjam, die ook weinig stemmen kregen. Met name het optreden van Mirjam viel vies tegen; ze zong Total Eclipse of the Heart van Bonnie Tyler, maar van voor tot achter was het vals, op de verkeerde hoogte gezongen en bovenal niet om aan te horen. Twee weken terug werd Mirjam nog door de jury toegevoegd aan de 12 finalisten, het publiek zag haar in eerste instantie niet zo zitten.

Maar Mirjam zwijnde, ten koste van Ollie. Dikke tranen biggelden over de wangen van Tiffany. Ollie zelf moest nog even bekomen van de schrik. "Ik ben niet de beste zanger, dat geef ik eerlijk toe. Tja, er zat zeker meer in", zei hij. Ollie gaf aan niet goed te kunnen wennen aan het grote podium en dito publiek. "Voor de shows scheet ik al in mijn broek."

En toen waren er nog 10 kandidaten over. Het lijkt vrijwel zeker dat ook Nigel, Mirjam, Pauline en Bas niet gaan winnen. Zij presteren wisselend of krijgen pittige kritiek van de jury. Favoriet voor de finale zijn nu Nathalie, Nikki en – afgaande op het jurycommentaar – Neil. De jury zit in deze figuur zelfs een potentieel tieneridool. Ik moet toch eens goed kijken wat ik daar over het hoofd zie.

Bekijk ook:
- RTL houdt leuk zakcentje over aan Idols met downloads
- Idols in de studio meemaken blijft een belevenis!
- Nadere kennismaking: Idols-finalisten geen groentjes
- De Zappen Idols-pagina

20 Reacties // Reageer

20 thoughts on “Pril liefdesgeluk in Idols verstoord: Ollie is exit

  1. MASIS

    Zo goed is neil nou ook weer niet.

    Jammer dat Ollie eruitligt want hij is zeker niet de slechtste.Dat was Mirjam zeker weten!

    Pauline & Bas mogen er ook gauw uitkukkelen,vind ze echt niks en kan me niet voorstellen dat 1 van hun het nieuwe idool van NL wordt.

    De 3 beste kandidaten zijn nikki,nathalie en charlene en ik hoop dat de laatste twee het tegen elkaar gaan opnemen in de finale:)

      /   Reply  / 
  2. Nikki

    Ik denk toch dat Charlene het gaat afleggen tegen Nikki…

      /   Reply  / 
  3. Shannah

    Ik vond Ollie vanavond inderdaad niet zo goed!hy had beter gekund het is jammer dat hy het publiek zo teleursteld! Groetjes Shannah

      /   Reply  / 
  4. Kavii

    Hey allemaal, kvind t egt zielig dat ollie dr uit ligt ! Kzie pauline, bas en nikki niet zo gauw als idool van NL :S net alst bekend word dat hy mt tiffany heeft krygt hy al gauw geen stemmen mehr!? Jaloers ofzo?! Hy zag dr wel uit als n idool maja dat kryg j als mense jaloers zyn, kzeg niet dat ie super zong ma hy verdiende gwo0n n0g n kans!. Khoop dat ollie & tiffany lang samen gelukkig blyve :) xxx voor ollie en tiffany en NATHALIE U GO GIRL! charlene owk super g0ed!

      /   Reply  / 
  5. Lin

    Ik denk ook dat de finale Nathalie – Nikki wordt. Charlene is ook goed, maar legt het qua ‘stage presence’ wat mij betreft af tegen eerdergenoemde twee.

    Ik zie het ook niet zo in Neil, maar goed.. ik ben dan ook al heel lang geen tienermeisje meer :-)

      /   Reply  / 
  6. Judy

    Je vergeet Charlene, zij is ook supergoed!!!

      /   Reply  / 
  7. tessa je bent goed.

    charlene en bas finale. Charlene winnen. Tiffany 3e. Nikki 4e, 5e nathalie. de rest exiiit :D

      /   Reply  / 
  8. Eline

    Ik vind Neil nou ook weer niet zo heel knap. En Nathalie vind ik irritant. Ik hoop dat Nikki of Charlene vind. Maar die Nigel is wel weer cool.

      /   Reply  / 
  9. vinn

    1. Nathalie
    2. Charlene
    3. Asnat
    4. Nikki

    Dit is mijn top 4 de rest vind ik eigelijk niet zo goed, op 2 hoorde eigelijk SANDY maar die moest er helaas al uit…

      /   Reply  / 
  10. Nathalia

    Ik vind die Neil maar een kamper met een slispelstem. Totaal geen tieneridool dus.

      /   Reply  / 
  11. Bart

    Neil is en blijft een stijve hark, dus graag exit.

      /   Reply  / 
  12. Bart

    Raar dat Ollie eruit is. Hij was zeker niet de slechste. Bas en Neil en Mirjam waren zeker slechter.
    Weer iemand die even iets zegt wat hij beter niet had kunnen zeggen, net als Sandy. En meteen Exit. Ik vind het wel heel toevallig allemaal. Ik kan me niet voorstellen uit al die duizenden sms’jes dat dit dan de uitslag is. Maar ja, we zullen er wel nooit achterkomen hoe het tellen gaat.
    In ieder geval de favorieten Nikki, Nathalie en Charlene zitten er nog in.
    A.u.b. Bas eruit volgende week , wat is die slecht.
    Maar mensen zullen nu wel weer kwaad zijn op Tiffanie, omdat Ollie eruit is,dus die zal er nu wel uit gaan.
    Raar land, nederland wat Idols betreft.

      /   Reply  / 
  13. lotte

    nee tiffany is de best zij moet blijven…

      /   Reply  / 
  14. Matthijs

    de afgelopen twee uitzendingen vielen me wel wat tegen qua zangtalent hoor… gelukkig zijn er nog een paar mensen die wél kunnen zingen…

      /   Reply  / 
  15. Zwolle plaatsgenoot

    Charlene is the best Nikki en Nathalie zijn ook ontzettend goed. Die anderen zijn leuk, maar twee drie mensen mogen van mij direct van het podium, wat ontzettend slecht!!! Ik heb in de voorselectie betere zangers en zangeressen gehoord.

    Charlene go for it girl!!!

      /   Reply  / 
  16. Stefan

    Ik vind Charlene helemaal top;) En ook Asnat kan denk ik zeker nog wel een verassing worden!:) Heb ik wel vertrouwen in. Ik denk dat Nathalie goed is, maar door dat hard/zacht en gedoseerde gedoe, t allemaal wat moeilijk voor haar word om daar een middenweg in te vinden. En Nikki is top, maar ik heb t idee dat ik die al gezien heb bij Idols 2, Marlies.

      /   Reply  / 
  17. Pludefax

    Ik vind alleen Nathalie en Charlene interessant

      /   Reply  / 
  18. Lin

    Nou, ik heb het nu (5 januari 2008) als achtergrond aanstaan… maar tot dusverre is er nog geen 1 die het niveau ‘karaoke-bar’ heeft weten te ontstijgen

      /   Reply  / 
  19. mariette

    ik vind het echt stom dat ollie er uit is, maar ik heb 1 vraag voor ollie

    ken jij boris want hij woont toch ook in venlo?

      /   Reply  / 
  20. laura

    Klopt het dat Ollie en Tiffany uit elkaar zijn? Want op hun hyves hebben ze geen achtergrond meer van elkaar en ook geen foto’s enzo… Ik hoop dat ze niet helemaal uit elkaar zijn, maar alleen even ‘pauze nodig hebben’ofzo, want ze passen echt SUPERGOED bij elkaar.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>