Tactisch stemmen in liveshows Popstars

De talentenjacht Popstars is nu drie maanden onderweg. Menig andere tv-zoektocht zou de finale al lang en breed achter de rug hebben, maar SBS 6 begint nu pas aan de liveshows. De afgelopen drie weken is het kaf van het koren gescheiden door de jury en zijn er tien finalisten overgebleven. Zij nemen het tegen elkaar op in de liveshows.

Het einde van de hele talentenjacht nadert nu overigens met rasse schreden. Anders dan bij Idols of So You Wanna Be a Popstar blijven er hier niet twee finalisten over, maar is het de bedoeling dat er een popgroepje ontstaat. Dat kan rustig uit vier of vijf jongens en meisjes bestaan.

Ben heel benieuwd hoe het publiek gaat beslissen en de jury gaat vormen. Uiteindelijk gaat het er in een popgroep om een balans te vinden tussen de vocale kwaliteiten en de uiterlijke samenstelling. Niet iedereen matcht met elkaar. Dus als de ene kandidaat afvalt, zou dat ook wel eens het Waterloo kunnen betekenen voor een andere topper omdat deze daardoor niet meer in de groep past.

Popstars, 20.30 uur, SBS 6

Zie ook:
- Fraaie talentenjact Popstars volgende ronde in
- SBS 6 breidt Holland's Got Talent uit naar Vlaanderen

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Tactisch stemmen in liveshows Popstars

  1. Ruud

    Ik snap neit dat Nederland hier nog naar kijkt…

      /   Reply  / 
  2. PINHEAD

    Ik vondt het echt heel veel op ‘So You Wanna Be A Popstar’ lijken.
    Niet zo veel aan en vooral amateuristisch…

      /   Reply  / 
  3. Mart

    Een waardig decor zeker als je het vergelijkt met so you wanna be a popstar. (vanaf holland got talent is het een stuk professioneler geworden)
    Leuk dat ze hits van deze tijd zingen ipv al die oude nummers die ze uitzoeken omdat het niet alleen goed bij hun stem past, maar ook zeker makkelijk is om te zingen.

    minpunt: Dramatische niveau kandidaten. Zit geen 1 topper bij. enkeling die wel iets kan maar meeste is nog vals ook. Nathalie als dieptepunt (kijker vond het weer zielig en blijft er dus weer in)Wordt nog wat volgende week, (kan ze nog harder onderuit gaan)
    Conclusie: idols 4 had topkandidaten!

      /   Reply  / 
  4. Leo

    Kandidaten zijn stuk voor stuk niet goed!
    Wat een drama!

      /   Reply  / 
  5. Bart

    ik vind eigenlijk alleen Naomie en Norman goed. De rest is inderdaad niks.
    Steffie kan prima zingen, maar is geen popster. Dus in ieder geval Naomi en Norman in de band. Anders word het niks…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>