‘Liesbeth wint Het Zesde Zintuig’

Al na zeven weken komt er een einde aan Op Zoek Naar Het Zesde Zintuig, een soort talentenjacht voor paranomaal begaafde mensen. Drie kandidaten overleefden de halve finale, te weten Liesbeth, Petra en Marchien. Volgens bezoekers van Zappen gaat Liesbeth winnen, zo blijkt uit de poll van vorige week. Zij kreeg ruim 70% van de stemmen. Vanavond zal het duidelijk worden in een spannende finale. Hoe gaat de KRO daarna verder?

Want Het Zesde Zintuig is een groot succes. De eerste aflevering trok ruim 800.000 kijkers en dat aantal is bijna alleen maar gestegen tot zo'n 1,5 miljoen kijkers. Een tweede serie ligt voor de hand.

Met een collega had ik het er afgelopen week over, dat een VIP-versie wel erg leuk zou zijn. Als kandidaten heb je dan Char, Jomanda, Robbert van den Broeke, de dames die 's nachts je horoscoop op tv lezen, Sarina en Maria Duval. Natuurlijk moeten al deze bekendheden wel toezeggen, maar het zou voor velen de uitgelezen kans zijn om te bewijzen dat ze niet in het luchtledige kletsen.

Maar een tweede versie met 'gewone' helderhorende, -ziende of -voelende mensen is natuurlijk ook weer leuk. Door de bekendheid van het programma melden zich wellicht ook meer kandidaten.

De finale vanavond begint vroeger dan gebruikelijk, namelijk al om 21.00 uur.

Het Zesde Zintuig (finale), 21.00 uur, KRO (Nederland 1)

Zie ook:
- Marchien, Liesbeth en Petra finalisten Het Zesde Zintuig
- Nieuw kijkcijferkanon: Op Zoek Naar Het Zesde Zintuig

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “‘Liesbeth wint Het Zesde Zintuig’

  1. Liesbeth

    Dank je wel Nederland dank dank dank!!!

      /   Reply  / 
  2. Simon

    Niet meer op zondag aub. Er zijn programma’s die veel beter zouden scoren op zondag! Doe maar op woensdag ofzo.

      /   Reply  / 
  3. lies

    Ben jij toevallig bij Liesbeth in Den Haag geweest? Graag zou ik dan je reactie vernemen. Hoe vond je het?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>