Boer Zoekt Vrouw en Boerin Zoekt Man

Het derde seizoen van Boer Zoekt Vrouw staat op stapel. Opnieuw vond Yvon Jaspers probleemloos heel wat vrijgezelle agrariërs. In het nieuwe seizoen worden er 9 voorgesteld aan de kijker. Ook is er een tiende kandidaat op wie geïnteresseerden kunnen reageren. Dit zal een boerin zijn die op zoek is naar een man. De introductieaflevering is al op 9 september te zien, aanstaande zondag is er eerst nog Boer Trouwt Vrouw.

Zie ook:
- Derde seizoen Boer Zoekt Vrouw in de maak
- Zoektocht boeren komt aan het eind

1 Reacties // Reageer

One thought on “Boer Zoekt Vrouw en Boerin Zoekt Man

  1. Felix van Dorp

    Goedenavond in deze wat rustige tijd voor mij zie ik opeens een spontane en goed lachse Agnes voorbij gaan.Ik heb een mooie verrassing voor haar maar zou die het liefste persoonlijk aan haar willen mededelen kunt u mij op een of andere wijze met Agnes in contact brengen?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>