Reddingsoperatie VV Tricht in Derde Klasse D


Het zal je maar gebeuren: je speelt in het voetbalelftal van een klein dorpje en het gaat niet heel goed met het team. Eigenlijk houd je al serieus rekening met het scenario van degradatie, als opeens een groep toptrainers de boel komt redden. Het overkomt het eerste elftal van amateurvoetbalclub Tricht. De camera's volgen de reddingsoperatie voor het nieuwe KRO-programma Derde Klasse D.

Om welke trainers gaat het dan? Oud-voetballer Rob Jacobs, keeperstrainer Pim Doesburg, conditietrainer Rob Druppers en mental coash Hans van Breukelen. Ook is er nog een trainingskamp waarbij Frank de Boer de helpende hand uitsteekt.

Natuurlijk hebben we te maken met een groepje amateurs, mannen die allemaal een baan en gezin hebben en daardoor niet alles op alles kunnen geven. In die zin hoeven we geen Eredivisie-voetbal te verwachten van VV Tricht. Maar wellicht kan de club van het degraderen worden behoed.

Ik vind Derde Klasse D in elk geval een totaal nieuw tv-concept, erg goed bedacht en volgens mij moet het ook mooie televisie opleveren, ook als je niet eens zo heel idolaat bent van het spelletje voetbal. Ben erg benieuwd hoe dit programma het gaat doen op de zondagavond van Nederland 3.

Derde Klasse D, 21.30 uur, KRO (nederland 3)

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Reddingsoperatie VV Tricht in Derde Klasse D

  1. Simon

    @ Herman
    Mij lijkt het ook zeker een leuk programma, ik denk dat ik vanavond eens ga kijken.

    Maar voor de kijkcijfers houd ik m’n hart vast, toch hoop ik op zo’n 400.000 kijkers. Het is na De Lama’s geprogrammeerd en vorige week was op dit tijdslot Baby te Huur te zien. Toch heel andere programma’s. Ik denk niet dat dit het ideale tijdstip is voor dit programma.

      /   Reply  / 
  2. Valpa

    ow, klinkt leuk dit. had dr nog nix van gehoord. en aangezien ik toch nog de lama’s moet kijken, blijf ik wel plakken

      /   Reply  / 
  3. Vincent

    Valt dit programma volgens de KRO wél binnen hun profiel? Het lijkt mij namelijk net zo min binnen hun profiel te passen als Het zesde zintuig…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>