De Reünie moet wijken van de zondagavond

Hoewel het pas april is, lopen de programmaschema’s van het najaar nu al weer vol. Vooral op de zondagavond is het dringen geblazen op Nederland 1. De zender begint dan met een nieuwe serie Boer Zoekt Vrouw en ook Mooi! Weer de Leeuw is ingetekend met zijn ‘Day After’. Dat is alleen zuur nieuws voor Rob Kamphues, die met De Reünie buiten de boot valt. Hoewel dat programma ruim boven de 2 miljoen kijkers scoort – en zelfs richting 3 miljoen kruipt – is er geen plaats voor het KRO-programma op de zondagavond.

Kamphues heeft overwogen om dan maar helemaal geen nieuwe serie te maken, maar daar heeft hij van afgezien, meldt het AD. “Ik zie ook wel in dat er twintig man uit de neus zit te eten als ik er tijdelijk mee stop. En dat ik ze kwijt ben, want dan gaan ze naar een ander programma”, tekent de krant op. Dus is De Reünie in het najaar op de donderdagavond van Nederland 1 te zien. In het voorjaar van 2010 mag het programma dan weer terug naar de zondagavond.

De netmanager heeft het mooi bekeken, die kan de kijkcijfers van de donderdagavond zo prima opkrikken. Want met Geboren Leiders en De Toppers op weg naar Moskou presteert deze avond momenteel zwaar ondermaats.

Zie ook:
- Donderdagavond Nederland 1 in moeilijkheden
- Kijkcijferkanon De Reünie terug

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “De Reünie moet wijken van de zondagavond

  1. Thies

    wanneer houdt het een keer op met de Day After-shows?? 1x per week MWDL is toch voldoende??

      /   Reply  / 
  2. timooo

    In het najaar kan De Reunie best wel op donderdagavond. Maar van het voorjaar moeten ze afblijven, die plaats is gereserveerd voor Wie is de Mol!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>