De kick-off van Boer Zoekt Vrouw seizoen 4

Heerlijk, het vierde seizoen van Boer Zoekt Vrouw zit er aan te komen. Vanavond is de kick-off van het kijkcijferkanon, waarin 10 boeren zich voorstellen. Geïnteresseerde vrouwen hebben dan twee weken de tijd om te reageren. Daarna gaat het selectieproces van start, dat vanaf 13 september te zien is bij de KRO.

In totaal zijn er zo’n 350 aanmeldingen zonder dat de producent daar veel moeite voor heeft hoeven te doen. Dat zijn er opnieuw meer dan in het jaar daarvoor. Zoals altijd werd bij de selectie ook rekening gehouden met woonplaats, bedrijfstak en leeftijd. De melkveehouders zijn natuurlijk weer vertegenwoordigd, maar dit jaar maken we ook kennis met een fruitteler, een akkerbouwer, een kippenfokker, een glastuinbouwer en – voor het eerst – een paardenfokker. De boeren komen onder andere uit de provincies Flevoland, Friesland, Gelderland, Overijssel, Limburg en Noord-Brabant.

Vanavond vast meer dan 2 miljoen kijkers. Heerlijk ontspannen televisie, ik zit er klaar voor.

Boer Zoekt Vrouw kick-off, 20.20 uur, KRO (Nederland 1)

Zie ook:
- Boer Zoekt Vrouw is kijkers trekken nog niet verleerd
- De top 10 best-bekeken tv-shows van 2008
- De Reünie moet wijken van de zondagavond

1 Reacties // Reageer

One thought on “De kick-off van Boer Zoekt Vrouw seizoen 4

  1. boerzoektvrouw

    jawel, de kro probeert de boeren geheim te houden maar 1 naam ligt al op straat. kijk vanavond naar wim petter uit rouveen, hij is 53, de oudste kandidaat en hij is melkveehouder.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>