Uitreiking Nipkowschijf aan ‘t Vrije Schaep, KRO herhaalt

Enige weken geleden werd bekend dat ‘t Vrije Schaep de Nipkowschijf heeft gewonnen, één van de meest prestigieuze tv-prijzen die er is. Natuurlijk geheel terecht, dit stukje Nederlands drama is van torenhoge kwaliteit en dat mag best onderscheiden worden. Vanmiddag is de uitreiking, een korte impressie daarvan zie je vanavond op Nederland 1. Aansluitend een aflevering uit de voorbije serie Houdt ‘t Dan Nooit Op?.

Wat heb ik deze winter genoten van ‘t Vrije Schaep. Mooie decors, fantastisch acteerspel, leuke verhalen en ook leuk uitgezochte liedjes. Het is misschien niet de meest flitsende serie die er is, maar wel eentje waar van af spat dat het met liefde en vakkennis is gemaakt. Zo goed zie je ze zelden nog.

De KRO was ook helemaal verguld met het resultaat van ‘t Vrije Schaep en heeft inmiddels een derde serie besteld. Deze zal zich afspelen in Spanje, waar Lucas (Marc-Marie Huijbregts) zijn grote liefde Sjon (Hans Kesting) bezoekt. Alle vaste gasten uit het café reizen gezellig mee, zij hebben wel zin in een zonnige vakantie!

Hopelijk de hele serie ‘t Vrije Schaep deze zomer op herhaling!

Uitreiking Nipkowschijf, 21.30 uur, KRO (Nederland 1)
‘t Vrije Schaep, 21.40 uur, KRO (Nederland 1)

Zie ook:
- ‘t Schaep in serie 3 naar Mallorca?
- ‘t Vrije Schaep wint Nipkowschijf, serie 3 in Spanje

1 Reacties // Reageer

One thought on “Uitreiking Nipkowschijf aan ‘t Vrije Schaep, KRO herhaalt

  1. Lupe

    zappen.blog.nl, how do you do it?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>