Nieuwe presentator bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland wordt in het nieuwe seizoen gepresenteerd door Sven Kockelmann en Leo de Later. Dat is dus een nieuw gezicht bij de KRO. De Later zal Mirella van Markus vervangen, die eerder dit jaar vrijwillig opstapte bij de actualiteitenrubriek. Leo de Later was in het verleden te zien bij SBS 6 en RTL. Vooralsnog zal hij alleen de vrijdaguitzending van Goedemorgen Nederland voor zijn rekening nemen.

Zie ook:
- Mirella van Markus zonder werk

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe presentator bij Goedemorgen Nederland

  1. Hendrik

    Ik ken hem nog van vroeger….

      /   Reply  / 
  2. P. van Dongen Torman

    Bestemd voor de heer Kockelmann.
    Betse heer Kockelmann, vanmorgen uw programma gehoord. U interviewde een vertegenwoordiger van de agrarische sector over nieuwe metingen van percelen door Brussel bepaald.
    Metingen vielen ongunstig uit. U wilde tot 4 keer toe weten wat voor aktie uw gast ging nemen als hij er met het ministerie niet uitkwam. Uw gast stelde steeds terecht dat hij van mening is eruit te komen. Waarom wilt u steeds de boel “opnaaien”?
    Wilt u rellen? Stenengooiende boeren? Begint het dan pas leuk te worden?
    Met vriendelijke groet, Peter van Dongen

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>