Floortje Dessing, Daphne Bunskoek en Dennis Storm maken 3 Op Reis

3 Op Reis krijgt twee nieuwe gezichten. Vanaf september zullen Dennis Storm en Daphne Bunskoek Floortje Dessing vergezellen in het programma. BNN meldt verder dat Daphne vanaf 2010 mogelijk meer programma’s voor BNN gaat maken. Ze zal in elk geval al aan de slag gaan op Radio 1 bij BNN Today.

Daphne: “Ik ben heel blij dat ik voor BNN dit reisprogramma kan gaan maken. Ik denk dat ik me thuis zal voelen in een omgeving waar jonge mensen met veel enthousiasme programma’s maken. En op Radio 1 kan ik iets meer de journalistieke kant op.”
Daphne heeft er nooit een geheim van gemaakt de meer journalistieke kant op te willen na het toch wel luchtige RTL Boulevard. Die kans krijgt ze nu bij BNN Today en in zekere mate ook bij 3 Op Reis, dat een veel inhoudelijker reisprogramma is dan RTL Travel, waar ze ook twee seizoenen heeft meegedraaid.

Het nieuws betekent meteen het einde voor het reisprogramma BNN Op Reis. Ook komen Sebastiaan Labrie en Froukje Jansen van een koude kermis thuis, zij waren twee seizoenen lang een gezicht van 3 Op Reis. Beide tv-gezichten zijn niet meer aan Llink verbonden en moeten dus op zoek naar een andere werkgever.

Eerder vandaag werd al bekend dat Daphne Bunskoek een talkshow met vrouwen in de vooravond van Net 5 gaat maken. Ze is in het nieuwe tv-seizoen dus weer volop te zien op televisie.

Zie ook:
- Daphne Bunskoek met talkshow op Net 5
- BNN wint slag om Floortje Dessing
- Floortje Dessing wegbezuinigd bij Llink

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>