Anita Witzier wil terugkeer De Leukste Jaren

Hoewel de netmanager van Nederland 1 het KRO-amusement De Leukste Jaren al terzijde heeft gelegd, ziet Anita Witzier nieuwe afleveringen van De Leukste Jaren wel zitten. Dat vertelde de presentatrice in Life4You. “Of het terugkomt, daar heb ik helemaal niets over te zeggen of van te vinden. Maar ik zou het wel heel leuk vinden om er bij te doen.”

Vandaag de dag kennen we Anita vooral van programma’s op lokatie, zoals Memories en Blootgewoon. Tien voor Taal was haar voorlaatste studioprogramma, waar dan weer geen groot publiek bij zat. Een groot studioprogramma was een langgekoesterde wens van Witzier. “Ik vond De Leukste Jaren een lastig programma omdat ik het niet helemaal gewend ben. Maar op het moment dat ik er stond, was het publiek zo enthousiast, dat het alleen maar lachen gieren brullen werd.”

Ze vervolgt: “De Leukste Jaren zou niet het enige moeten zijn dat ik doe, ik ben ook ontzettend verknocht aan programma’s als Memories en Blootgewoon. Maar dat is allemaal montage, dit was een andere discipline. In een studio en live on tape. Het vergt iets anders van je. Ik merk wel dat ik meegesleept kan worden door alles dat er gebeurt en dat vind ik best aangenaam.”

De Leukste Jaren was vier zaterdagen op tv in de winterstop van Paul de Leeuw. Het programma hield het midden tussen Het Gevoel Van en RTL’s Ik Hou van Holland. Aangezien Paul de Leeuw het weekend na de zomer verlaat om zijn dagelijkse late night show op Nederland 3 te maken, is er een gat in de zaterdag- en zondagprogrammering. Netmanager Marcel Peek is naarstig op zoek naar formats die dat gat kunnen vullen.

Zie ook:
- Wie springt in weekend-gat van Paul de Leeuw?
- De Leukste Jaren scoort direct goed
- Het grote amusement van de KRO: De Leukste Jaren

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “Anita Witzier wil terugkeer De Leukste Jaren

  1. el-g

    ik gok dat ze voorlopig gaan schuiven met programma’s. Denk dat op de zondag een tegen 100 iig vaste plek krijgt om 21.20uur. om 20.20 boer zoekt vrouw en reunie en dan bv Bananasplit naar de zaterdag.

      /   Reply  / 
  2. michel

    Herman is het contract van Linda de Mol bij RTL4 al verlengd? Heb het idee dat de PO aast op haar en dat zij met Ik hou van Holland en Miljoenenjacht binnenkort daar te zien is.

      /   Reply  / 
      1. michel

        Ha ha! Ik weet niet maar, dat heb ik al de hele tijd in me hoofd. Paul gaat iets nieuws doen op NED3 (die late night of iets anders) Linda vult het gat op de Zaterdagavond (soms ook op zondag). Paul is tusendoor op de buis met Seth&Fiona en ik denk ook dat er iets word bedacht voor Linda en Paul samen.

          /   Reply  / 
        1. Ariane

          Komt Seth en Fiona terug dan? Niks over gehoord, maar lijkt mij een briljant idee.

            /   Reply  / 
          1. michel

            Ja zou eigenlijk al ditt jaar zijn maar, ging niet door omdat Olga Zuiderhoek (Fiona) ziek was en zij en Kees Prins later andere verplichtingen hadden. Wellicht dus in het nieuwe tv seizoen.

              /  
    1. Martijn

      Rtl moet wel gek zijn om dit te laten lopen.Daarbij heb ik het idee dat Linda zich wel op haar plek voelt bij rtl.

        /   Reply  / 
    2. MBC

      Dan zou Talpa programma’s leveren aan de PO…. Dat lijkt me weinig waarschijnlijk. Bovendien krijgt Linda nooit genoeg vrijheid bij de PO

        /   Reply  / 
      1. michel

        Waarom zou dat niet kunnen? Linda kan weer de opening van broer John bij de PO zijn. We wachten af.

          /   Reply  / 
  3. edo

    Pompom..zij kan der man vragen:P die is BIG bij de KRO tralalala dusssssssssssssssssssss

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>