[email protected] terug met VRijland en Junior Songfestival

Bij de start van het nieuwe tv-seizoen komen ook verschillende jeugdseries weer op gang. De kick-off van het nieuwe seizoen SpangaS laat nog een weekje op zich wachten, maar in de zendtijd van [email protected] keren wel VRijland en de voorrondes van het Junior Songfestival alweer terug.

In VRijland draait het om de belevenissen van kinderen uit het dorpje Rijland; de één is op zoek naar avontuur, de ander is stiekem verliefd of kampt met een geheim. In het nieuwe seizoen komt een nieuwe familie in het dorp wonen om het oude hotel van Gruwel Geertje te runnen.

Vader Toon, moeder Maria, de tweeling Barry en Milou en Ana en Carmen komen uit Argentinië om het hotel nieuw leven in te blazen. Een ander nieuw gezicht in het dorp is Sam. Zij is samen met haar moeder Inge in Rijland komen wonen omdat Inge als archeologe een project in het dorp doet. En dan leren we nog Li kennen, die samen met zijn adoptievader Ouwe Kees de uitdragerij runt. Als in de tuin van het hotel een schokkende ontdekking gedaan wordt, staat het hele dorp op zijn kop. De kinderen ontdekken al snel dat er meer aan de hand is dan op het eerste gezicht lijkt…

Waar bij het Nationaal Songfestival veel te doen is om meerdere voorrondes, is dat bij het Junior Songfestival al vrij gebruikelijk. De Avro komt deze week met een reeks afleveringen in voorbereiding naar de liveshows. In de afleveringen is te zien hoe de acht finale-acts elkaar beter leren kennen tijdens het JSF Academy weekend. Een vol weekend voor de finalisten, met ondermeer zangles, dansles en het tekenen van het platencontract. De finalisten ontmoeten bekende Nederlandse artiesten (backstage bij de Toppers), maar er is ook tijd voor ontspanning. Ze werken verder met hun producers aan hun liedje en nemen hun liedje op in de studio.

VRijland, 18.05 uur, KRO (NL3)
Junior Songfestival 2012, 18.55 uur, Avro (NL3)

1 Reacties // Reageer

One thought on “[email protected] terug met VRijland en Junior Songfestival

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>