Arie maakt doorontwikkeling Uit de Kast: Roze Wildernis

foto: KROArie Boomsma keert in het nieuwe tv-seizoen terug met Uit de Kast, tegelijkertijd werkt hij aan een doorontwikkeling van dat programma. In De Nieuwe Wildernis helpt hij homoseksuele jongeren bij wie de vader de geaardheid nog niet (helemaal) heeft geaccepteerd. En dat gebeurt in de jungle van Argentinië.

De jongeren zijn allemaal al uit de kast, maar hun seksualiteit is thuis slecht of zelfs niet bespreekbaar. De vaders hebben de geaardheid niet geaccepteerd, of vinden het moeilijk om er met hun zoon over te praten. Arie nodigt ze uit om mee te gaan naar de Roze Wildernis, waar ze door samenwerken nader tot elkaar moeten kopen. Eindpunt van de reis is de gay pride in Buenos Aires, maar lukt het ook om vader en zoon daar samen te laten staan?

Arie: “De Roze Wildernis is een hele mooie aanvulling op al die seizoenen van Uit de Kast. Voor veel jonge homo’s begint het pas na de coming out. Dit nieuwe programma sluit mooi aan bij de andere programma’s die ik maak: het gaat over mensen die ergens een conflict ervaren en daar zelf mee aan het werk gaan om dat te overwinnen. In dit geval geldt dat niet alleen voor de zoons, maar ook voor de vaders.”

1 Reacties // Reageer

One thought on “Arie maakt doorontwikkeling Uit de Kast: Roze Wildernis

  1. Marloes Zwieten

    Klinkt mooi!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>