Eindelijk dagelijkse late night KRO: Jinek

eva jinekKRO-NCRV aast al jaren op een tijdslot voor een daisy, en vanavond gaat het dan gebeuren. De komende acht weken mag Eva Jinek op de late avond van NPO1 haar talkshow maken. Dat heeft ze dit seizoen al op de zondagavond kunnen doen, maar nu gaat ze dus vijf keer per week doen. Vanavond ontvangt ze collega Yvon Jaspers op de bank.

Yvon heeft gisteren een vervolg gegeven aan het achtste seizoen Boer Zoekt Vrouw, waarbij boer Tom maar liefst 1808 brieven ontving. Het programma is verder inzet van een zogeheten tv-oorlog geworden, nu RTL 4 zijn hitseries Divorce en Moordvrouw tegenover de kijkersmagneet plaatst. Nu is het Yvon altijd te doen om ‘t vinden van een partner voor haar boeren, maar laat de strijd om de kijker haar helemaal koud?

Verder in Jinek: Jojanneke van den Berge over haar prostitutieprogramma en PvdA-voorzitter Hans Spekman.

Jinek krijgt nog een week lang alle ruimte, RTL Late Night keert pas volgende week terug uit de winterstop.

Jinek, 23.00 uur, KRO-NCRV (NPO1)

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Eindelijk dagelijkse late night KRO: Jinek

  1. Ben Gaillard

    Vorige week had Jinek praatjes omdat er niemand schreef over de miljoen kijkers, die Jeroen nog nooit had gehad.Maat toen was Humberto .nog niet terug. Deze week zijn de kijkcijfers weer gehalveerd. Dus een beetje minder praatjes zal wel goed zijn. Eris nog nooit en programma van haar gelukt.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>