Slotaflevering Noord Zuid: Dana kan waarheid niet geloven

ariane schluter noord zuidOp NPO1 wordt vanavond de laatste aflevering van Noord Zuid uitgezonden, waarin duidelijk moet worden wie toch verantwoordelijk is voor de dood van de 18-jarige Elsie. Maar dat niet alleen, hoofdrolspeler Dana (Ariane Schluter) komt ook tot een schokkende ontdekking in haar privéleven. Een haakje naar een tweede seizoen?

Wat de KRO al prijsgeeft over de tiende aflevering: “Plesman dringt erop aan dat Dana Marco uit haar huis zet. Ze eist het vertrouwen van Plesman en bedingt dat Steven terugkomt, en wel meteen. Dana verhoort wethouder Gladys Lemmens. Wanneer alle puzzelstukken uit haar onderzoek op zijn plek vallen, kan ze de waarheid bijna niet geloven. Marco is doodsbang voor zijn baas Theo. Hij is ervan overtuigd dat die hem nog steeds op de hielen zit en vlucht in paniek Dana’s huis uit.”

Noord Zuid is een unieke politieserie gebleken voor Nederland, waarbij ruim de tijd wordt genomen voor het neerzetten van de karakters. Daardoor is Noord Zuid ook wat trager dan we gewend zijn van bijvoorbeeld Flikken Maastricht. Met meestal zo’n 1,1 miljoen kijkers is de score netjes, maar niet overweldigend. Of er daadwerkelijk een tweede reeks komt, blijft zodoende even spannend.

Noord Zuid, 20.30 uur, KRO-NCRV (NPO1)

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Slotaflevering Noord Zuid: Dana kan waarheid niet geloven

  1. elsbeth wallenburg

    wat het zou het jammer zijn als er geen vervolg komt – geweldige serie, heel mooi gemaakt en geweldig acteerwerk!

      /   Reply  / 
  2. Rieneke koelink

    Ik heb enorm genoten van de serie. Mooie personages gespeeld door een geweldige cast. Ik hoop enorm dat de kijkcijfers voldoende zijn geweest om een tweede seizoen te maken.

      /   Reply  / 
    1. Boukje van den Ende

      Serie moet zeker doorgaan. Kwam er net achter dat ik vorige week helaas de voorlopig laatste aflevering heb gezien. Leuke hoofdrol voor Dana, ook andere spelers doen het goed. Dikke pluim!!

        /   Reply  / 
  3. Ellen Janssens

    Ook ik heb enorm genoten van de geweldige serie Noord Zuid en hoop zeker dat er een vervolg gaat komen. Wat een acteertalenten, mijn complimenten. Ik kijk uit naar een volgend seizoen!!

      /   Reply  / 
  4. Mary Lenz

    Ik vond het en geweldige serie en hoop, dat er nog een verfolg gaat komen.

      /   Reply  / 
  5. Ingrid Kohlmorgen

    ik had al een boze email verzonden naar de KRO omdat ik Noord Zuid niet meer in het programma zag – ik had niet door dat 6 maart de slotaflevering was .Jammer- keek uit naar vrijdagavond , spannend – ik wil die personages graag verder zien !

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>